Bülbül’den Akyazılı gaziye ziyaret

MHP Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Barış Pınarı Harekatında yaralanan Uzman Çavuş Faruk Kumaş’ı Akyazı’daki baba evinde ziyaret etti.

MHP Sakarya Milletvekili ve MHP Grup Başkan Vekili Muhammed Levent Bülbül beraberinde MHP Sakarya İl Başkan yardımcısı Ömür Açba, MHP Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertli ve MHP’li Belediye Meclis Üyeleri olduğu halde Barış Pınarı harekatı nedeniyle Suriye El Bap’a giden ve orada patlayan bombadan fırlayan şarapnel parçasının kendisine isabetiyle yaralanan ve Ş.Urfa’da tedavi gördükten sonra Akyazı Alaağaç Mahallesinde bulunan baba ocağına gelen Gazi Uzman Çavuş Faruk Kumaşı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

MHP Sakarya Milletvekili ve MHP Grup Başkan Vekili Muhammed Levent Bülbül ziyarette yaptığı konuşmada Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak için canını bile vermeye hazır Mehmetçiğimiz geçmişte olduğu gibi bu günde gerek sınırlarımız içinde ve gerekse sınırlarımız dışında sürdürmekte olduğu başarılı harekatlarla terörü bitirmeye azimli ve kararlıdır. Bizde MHP olarak Mehmetçiğimizin arkasındayız ve destekliyoruz. Suriye de devam eden barış pınarı harekatında yaralanan gazimizi ziyaret ederek kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik dedi.

Gazi Uzman Çavuş Faruk Kumaş da yapılan ziyaretin kendisi için anlamlı olduğunu belirterek, bu ziyaretten mutluluk duydum. Temennim en kısa zamanda iyileşip tekrar Birliğime geri dönmektir dedi.

28 Eki 2019 - 11:50 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

akyazılı akp li - akpartili vekiller nerde yüzleriyokki gelmeye sayın bülbülü tebrik ederim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Ekim 11:50