Bu kampanyaya sende destek ol!

Ak Parti İlçe başkanlığı tarafından başlatılan organizasyonda eski kitapları toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

9ab3ed2293cd3a8f537e69e4f5c71ddf.jpg
4f58a8fe7dfcde5fbceb99fc3da48d3e.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Ak Parti Akyazı İlçe Teşkilatı olarak ;

"En eski kitaplar bile onları okumamış kişiler için yenidir." düşüncesi ile yola çıkarak okuduğunuz kitapların raflarda durması yerine onları hiç okumamış ihtiyaç sahibi öğrencilere bağışlamanız için bir kitap toplama kampanyası başlattık.

Toplanan kitaplar köy okullarındaki öğrencilere bağışlanacaktır. Başlattığımız bu kampanya için siz değerli Akyazı halkından desteklerini bekliyoruz.

Mesut Ekrem Akyazı AK parti İlçe Başkanı

10 May 2019 - 18:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Abdullah - Yıllar öncesinde poşetler dolusu kitap bıraktım belediye kültür merkezine sonra yerel basında haber çıktı kitaplar çöp kamyonunda diye. Akıbetini bilmiyorum ama üzüldüm tabi üzüntüden çok size olan güvenimi kaybettim. Yapmak zordur yıkmak ise çok kolay. Şimdi yaptıklarınızı yıkma dönemindesiniz. Yakında bunların bedelini ülke olarak ödeyeceğiz. Biz de siz de yaptıklarımızın karşılığını ihlasımız derecesine göre göreceğiz. Onun için dert etmiyorum. Genel anlamda o gün kim sevinir kim üzülür bilmiyorum ama hak ve adalet konusunda sizin üzüleceğinize yürekten inancım var.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mayıs 18:01