Bıçkıdere Muhtarı İbrahim Yılmaz’a ziyaretler sürüyor

Geçtiğimiz günlerde pay/pas ameliyatı olan, hastaneden taburcu olduktan sonra evinde istirahate çekilen Akyazı’ya bağlı Bıçkıdere Mahalle Muhtarı İbrahim Yılmaz’a ziyaretçi akını bütün hızıyla sürüyor.

thumbnail_facebook_1575831310167.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan beraberinde Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Öztürk, Belediye Özel Kalem Müdürü Ali Özer ve Küçücek Cumhuriyet Mahallesi eski Muhtarı İsmail Berberoğlu olduğu halde Muhtar Yılmaz’ı evinde ziyaret edip kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti.

MHP Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertli de Belediye Meclis Üyesi Ergün Öztürk ve Emekli Vergi Dairesi Müdürü Yaşar Kulaksız olduğu halde Bıçkıdere Mahalle Muhtarı İbrahim Yılmaz’ı evinde ziyaret edip onlarda kendisine geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Bilal Soykan ile MHP İlçe teşkilatı, Muhtar İbrahim Yılmaz’ın hızla iyileştiğini görmekten büyük mutluluk duyduklarını söylediler ve en kısa zamanda çok daha sağlıklı bir şekilde görevinin başlaması temennisinde bulundular.

Bıçkıdere Mahalle Muhtarı İbrahim Yılmaz’da yapılan ziyaretlerin kendisini son derece memnun ve mutlu ettiğini söyledi ve ziyaretime gelen ya da telefonla geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum açıklaması yaptı.

13 Ara 2019 - 16:15 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.