Belediyenin anons sistemi yenileniyor

Akyazı Belediyesi İlçe genelinde kullanmakta olduğu anons cihazlarını ilanları daha sağlıklı bir şekilde duyabilmesi için yenileme çalışması başlattı.

e0128975fac67f1f375a4f781b044250.jpg
203bde0b1aea895d434194e8c865d130.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

İlçe genelinde başlatılan yenileme ve onarım çalışması tamamlandığında Akyazılılar Belediye tarafından yapılan ilanları daha sağlıklı bir şekilde duyabilecekler.

Konuyla ilgili Belediyeden yapılan açıklamada, çalışmanın ana gayesinin her şeyin daha iyisine ve güzeline layık olan Akyazılıların Belediyemizden yapılan anonsları daha iyi duyabilmeleri ve anlaşılır olmasıdır. Bu nedenle sistemin tamamı üzerinde başlatılan çalışmalar tamamlandığında yapılan anonslarımız hemşehrilerimiz tarafından daha sağlıklı ve daha anlaşılır bir noktaya gelecektir denildi.

12 Tem 2019 - 12:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

öz akyazılıKoReLi fatihakyazılı - Enteresan AKYAZI belediyesi anons memurunun değişmesini isteyen Akyazı lı, istemeyen Koreli.Bence bu konuda anket yapmak lazım.Banada daha önce bir misafirimiz bunu dile getirmişti.sonuç ta ilanların anlaşılır ve kulağa hoş gelmesi lazım.Sipikerin değişmesini isteyen zat beğenmiyorsan çok kolay geliyorsa sen git yap istersen..keşke anonsu yapan spikerde değişse artık...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 12:24