Bayanlara özel ücretsiz zumba pilates dersleri başladı

Akyazı Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğü Bayanlara özel zumba ve pilates dersleri yoğun ilgi gördü.120 bayan bu derslere katılıyor.

Akyazı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından başlatılan eğitmen Özlem Er nezaretinde Bayanlara hafta içi 12.30 ile 13.30 arasında özel Zumba ve Pilates dersleri verilmeye başlandı.

Zumba ve Pilates derslerine Akyazılı bayanlar yoğun ilgi gösterdi. İlk derslere 120 bayan katılıyor bu sayı her geçen gün aratacak gibi görünüyor.

Akyazı İlçe Gençlik ve Spor müdürü Adem Altun bayanlara özel zumba pilates derslerimiz başladı Eğitmen Özlem Er nezaretinde yapılan derslere şuanda 120 bayan katılımcı devam etmekte ve eğitimler hafta içi 12:30- 13:30 saatleri arasında yapılmakta olup ücretsizdir. Tüm Akyazılı bayanlarımızı bu derslere davet ediyoruz dedi.

07 Kas 2019 - 11:57 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Vatandaş KemalDenkgeldi - Günah günah yapmayın böyle şeyler. Bak Hüseyin Hocam kızar ve yine bir yazı kaleme alırHiçbir sosyal aktivitenin olmadığı ilçemizde kadınlarımızı önemseyip böyle güzel bir etkinlik oluşturulduğu için teşekkür ediyoruz ve bu gibi spor etkinliklerin arttırılıp devam etmesini diliyoruz , emeği geçenlere saygılar ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 11:57