Başkanı Soykan Acelle yaylasında kuzu çevirip stres attı

Akyazı Belediye Başkanı seçilen Bilal Soykan, göreve geldikten sonra yaşadığı stresi atabilmek için zaman zaman sessiz yerlere kaçamak yapar. Başkan Soykan’ın en son kaçamak yaptığı yer ise Acelle yaylası oldu.

Başkanı Soykan Acelle yaylasında kuzu çevirip stres attı

31 Mart günü yapılan Mahalli seçiminde Akyazı Belediye Başkanı seçilen Bilal Soykan, göreve geldikten sonra yaşadığı ve halen de yaşamakta olduğu stresi atabilmek için zaman zaman sessiz yerlere kaçamak yapar. Başkan Soykan’ın en son kaçamak yaptığı yer ise Acelle yaylası oldu.

Ormanda Akyazı Orman İşletmesi tarafından resmi yaptırılmakta olan ağaç kesiminde çalışan işçilerin davetini kırmayarak beraberinde Belediye Meclis Üyesi Mustafa Birincioğlu olduğu halde yaylaya giden ve yapılan davete icabet eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, burada kendisine ikram edilen odun ateşinde pişirilen çevirme keçi eti yiyen Başkan Soykan ve beraberindekiler, yemek sonrası ikram edilen çaylarını da içerek yayladan geri döndüler.

Belediye Başkanı Bilal Soykan, orman envali kesmekte olan işçilerin yaptığı davete katılmak için geldiği yaylada güzel ve stressiz bir gün geçirdiğini söyledi ve daveti yapan işçilere ve kendisi ile birlikte dav ekte katılanlara teşekkür etti.

Hanyatak Mahalle Muhtarı Ahmet Acar’da yapılan davette Belediye Başkanı Bilal Soykan’a refakat etti.

10 Ara 2019 - 12:20 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

akyazıMaceraakpakakyazılıakyazılıVatandaş Kemalvatandaşakp li - evet it yürüyor iyi yiyosunuz akp bitti sonu gelmişBurada boş yorum yapam çakallar herkes insan yapacak tabi hakkıdır yaptıklarını göremeyen körler akyazıya yapılanları görmeyin zaten size ne yapılsa yapılmadı olur çünkü nankörlük kanınızda var fazla dicekde bişe yok bilal başkan candır gerisi heyecan it ürür kervan yürür işinize bakın klavye erkeklerihasan akcana bayrak açan ekip mi kutlama yapıyorbu da içraat iyi kuzu yiyorbunlar memleketi yer akp gibiyağcilar bir araya gelmiş ormanda dağ keçisi yakalamışlar yasak savcılık göreveBir kere de icraatin içinde görelim seni başkan. Millet aç iken sen kuzu çevirme yiyorsun. Bir de Ömer adaletinden bahsediyorsun. Kendine Müslüman seni. Akyazıya bir çivi çakmadan kuzuları mideye indiriyorsun. Afiyet olsun.İtirazımız yok her ne kadar eleştirsek de bizim yaptığımız şeyleri o da yapacak tabi...kuzu yu paraylan altılılar yoksa dağ keçisi bedavamı başkana gelince ne sitresi bişemi yapıyor ye iç yat al 15bin maaş oh negüzel dünya reklam

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 12:20