Başkan Soykan güreş eğitim merkezini ziyaret etti

Belediye Başkanı Bilal Soykan Kamil Özdağ Güreş Eğitim Merkezine giderek çalışmaları izledi, Dünya şampiyonluğu gibi önemli unvanı elinde bulunduran güreş hocası Kamil Özdağ’dan çalışmaları hakkında bilgiler aldı,

Başkan Soykan idman yapan güreşçilerle tek tek tokalaşıp tanıştı, bazı güreşçilerle güreş tuttu ve kendilerine başarı dileklerinde bulundu. Daha sonra da “Var mı benimle güreşecek bir babayiğit” diyerek meydan okuyunca Eğitimci güreş hocası Şükrü Kurşun kendisine rakip çıktı ve onunla yaptığı güreşte yenen çıkmadı ve güreş berabere sonuçlandı.

Belediye Başkanı Bilal Soykan, ata sporumuz olan güreşe büyük önem verdiklerini belirterek, güreş denildiğinde Sakarya’da ilk akla gelen isim Akyazı’dır. Akyazılı güreşçilerin gerek yurt içinde gerekse yurt dışında elde ettikleri başarılar takdire şayan büyük başarılardır. Güreşçilerimizin başında bulunan hocamız bu spor dalında elde ettiği başarılarla zaten dünya çapında ün yapmış bir güreşçimizdir. Bugün bu ünlü güreşçimizin adını verdiğimiz spor tesislerine gelip onların çalışmalarını yakından izledim ve bir kez daha hem kendisini hem de yetiştirmekte olduğu güreşçi kardeşlerimle bir kez daha birlikte olma şansı yakaladım. Bu arada durumum nasıl diye de eğitimci güreş hocamız Şükrü Kurşunla güreş tuttum dedi ve ata sporuna geçmişte olduğu gibi gelecekte de destek verecekleri müjdesini verdi.

Dünya şampiyonu güreş antrenörü Kamil Özdağ’da değerli Başkanımız v e Başkan yardımımızın tesislerimize yaptığı ziyaretten son derece mutluluk duydum. Yapılan bu ziyaret hem bende hem de yetiştirmekte olduğum çocuklarımızda olumlu etki yapmıştır. Ziyareti için bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.

Belediye Başkanı Bilal Soykan ve yardımcısı Mehmet Öztürk ziyaretini idman yapan güreşçilerle birlikte resim çektirerek sonlandırdı.

Kamil Özdağ Güreş Eğitim Merkezinde hafta içi her gün 16.00-20.00 saatleri arasında, Cumartesi günü ise 10.30-13.00 saatleri arasında çalışma yapılıyor. Haftanın Pazar günü ise izinli olarak geçiriliyor.

14 Kas 2019 - 17:16 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

adalıadalıDenkgeldi - güreş mehmet aganın dalıtüm sporculara destek başkanımJudo cu çocuklarımızın günahı neydi , ta küçüceğe gidip antreman yapıyorlar , ne zaman Akyazı belediyesi bu çocuklarımızın elinden tutacak...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 17:16