Başkan Soykan Altyapıyı yerinde inceledi

Akyazı belediye başkanı Bilal Soykan Halk Eğitim Müdürlüğünü katkı verdiği As Akyazı Spor alt yapısındaki Sporcularla bir araya geldi.

Belediye Başkanımız Sayın Bilal Soykan Halk Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla yürütülen As Akyazı Spor'un alt yapı takım çalışmalarını yerinde inceledi. Sporcularla tanışarak sohbet eden  başkan Soykan yaptığı Penaltı atışını gole çevirince As Akyazı Spor başkanı Ahmet Durmuş  Santrforluk eksiğimiz var kabul ederseniz transfer yapabiliriz teklifi geldi.

Akyazı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve As Akyazı Spor Kulübü Başkanı Ahmet Durmuş spor'a ve sporcuya verdiği destekten dolayı Belediye Başkanımıza Plaket taktim etti.

Etkinliğe Belediye başkanı Bilal Soykan,İlçe gençlik spor müdürü Adem Altun,ASKF başkanı Yaşar Zımba,Belediye başkan vekili Mustafa Birincioğlu,Ak Belde AŞ genel müdürü Feyzi Bora,As Akyazı Spor başkanı Ahmet Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

15 Ara 2019 - 11:22 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Akılla ve sevgiyle bakalım nefsimizle değilYusufakyazılı - Neden bu kadar herşeye olumsuz bakıyor ve eleştiri yapmak için eleştiri yapıyorsunuz sabırlı olun isterseniz bu kadar basit ve sığ düşünmeyin ufkunuz azcık geniş olsun yıllardır alt yapısı olmayan bir takımın alt yapısı oluşturulmaya çalışılıyor destek yerine hemen sallama pozisyonuna geçmişsiniz nefsinizle değil azcık aklınızla düşününn acaba bu alt yapıyı oluşturmak için nasıl çalışıldı nasıl emek var azıcık saygılı olun ve sabredin yarın pişman olmamak için erken konuşmayın sabırlı olun ve sadece izleyin biz birlik beraberlik içinde olursa Akyazı kazanır biz kazanırız ama dedikodu yaparsak sadece şeytan kazanır...Alt yapiya verlen deger cocuklarin giydiklerinden belli herseyin özetiRESMİ GÖRÜNCE ÜZÜLDÜM TABİKİ ÇOCUKLARIN..İLÇE MÜDÜRÜM BELD. BAŞKANIM AMATÖR ŞUBE BAŞK..İKİ TAKIM FORMA ALINAMADIMI BU ÇOCUKLARA ..HER ŞEYDEN KISITLAYIN TASARRUF YAPIN AMMA BU ÇOCUKLARDAN KISITLAMA YAPMAYIN..GELECEĞİMİZ BUNLAR ...ALİ HOCAM BU GÖRÜNTÜ HOŞ OLMADI

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Aralık 11:22