Baraka Cami Müezzini Kurtoğlu Hastaneye kaldırıldı

Cami çıkışı beyin kanaması geçirerek rahatsızlanan Merkez Çarşı Cami (Baraka Cami) Müezzini Kadir Kurtoğlu Hastaneye kaldırıldı

Her kesimin ve özellikle de görev yaptığı Caminin cemaat tarafından çok sevilen ve sayılan Akyazı Merkez Çarşı Cami (Baraka Cami) Müezzini Kadir Kurtoğlu, görev yaptığı caminin İmam Hatibi Abdurahman Bakır’ın emekliye ayrılmasından dolayı camide geçici olarak İmam Hatiplik de yapan Kadir Kurtoğlu cemaatine dün ikindi namazını kıldırdıktan sonra rahatsızlanarak önce Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahaleler sonrası Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi..

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahaleler sonrası yoğun bakım ünitesinde yer bulunamayınca Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Müezzin Kadir Kurtoğlu’nun beyninde kanama oluşmasından dolayı rahatsızlandığı ve yoğun bakıma yatırıldığı, ancak yapılan tedavi sonrası hızlı bir şekilde iyileşmesi sonucu yoğun bakım ünitesinden çıkarılıp normal servis odasına alındığı öğrenildi. Bu haber sevenlerini ve cami cemaatini sevindirdi.

.

02 Ara 2019 - 15:41 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Kemal Furuncu İnci Spor Giyim AdınaMetinYılmazYılmaz - Geçmiş olsun Allah Acil şifalar versin.İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Duamız sizinle KadirGeçmiş olsun Rabbim acil şifalar versinGeçmiş olsun Rabbım şifa versin inşallahGeçmiş olsun Rabbım şifa versin inşallah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Aralık 15:41