Asker arkadaşları Ankara’da toplandı

1985-1986 yıllarında aynı evre olarak Samsun 56. Alay’da askerlik yapan 20 arkadaş geleneksel hale getirdikleri bir araya gelme ve birlikte askerlik günlerimizi yad etme toplantılarını bu kez Ankara Eryaman da gerçekleştirdiler.

akyaziyi-bu-ikiili-temsil-ediyor..jpg
img-20190930-wa0000.jpg
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Beş yıldan beri eşli olarak düzenledikleri bu bir araya gelme toplantısını bu kez eşsiz olarak gerçekleştirdiler ve iki gün kaldıkları Ankara’da Anıtkabir başta olmak üzere eskinin ünlü ceza evi bugünün müzesi Ulucanlar ile birlikte Ankara’nın çeşitli yerlerini gezdiler.

Ankara’da iki gün süren bu beraberliğe Akyazı Kuzuluk Mahallesi sakinlerinden aynı devre Cevdet Şükür ile Şenol Boğaz’da katıldı. Her iki Akyazılı Ankara dönüşü birlikte şu açıklamayı yaptılar. Biz birlikte askerlik yaptığımız devre arkadaşlarımızla beş yıldan beri düzenli bir şekilde yılda birkaç kez bir araya geliyoruz. Türkiye’mizin çeşitli Vilayetlerinden eşleri ile birlikte gelen asker arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bu bir araya gelişte askerlik anılarımızla birlikte sivil hayatımızla ilgili karşılıklı bilgi aktarımı yapıyoruz ve kısaca hoş vakitler geçiriyoruz. Yaptığımız planlamaya göre bundan sonra iki kez Trabzon ve iki kez de Rize’ye gittikten sonra yolumuz Mardin’e düşecek. Bu İllerimizdeki asker arkadaşlarımızın misafiri olacağız dediler.

02 Eki 2019 - 16:02 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.