Asırlık çınarları dinlemek büyük mutluluk

Mahalli seçimlerde Kuzuluk Orta Mahalle Muhtarı seçilen Murat Çakmakçı’nın aynı özelliklerini seçimi kazandıktan sonrada büyük bir şevkle sürdürdüğü görülüyor.

muhtar-cakmakci.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Muhtar olmadan önce de başarılı çalışmaları, yaptığı insani ve toplumsal yardımların yanı sıra insanlara yaklaşımı ve özellikle de yaşlılara karşı saygın duruşu ile temayüz eden ve daha sonra 31 Mart tarihinde yapılan Mahalli seçimlerde Kuzuluk Orta Mahalle Muhtarı seçilen Murat Çakmakçı’nın aynı özelliklerini seçimi kazandıktan sonrada büyük bir şevkle sürdürdüğü görülüyor.

Çalışkan ve de başarılı Orta Mahalle Muhtarı Murat Çakmakçı bir kıraathanede iki asırlık çınarın ortasında onları can kulağı ile dinlerken görüntülendi. Asırlık çınarlardan biri ve şu anda da Kuzuluk Orta ve Topçu sırtı Mahallesinin en yaşlı insanı unvanını elinde bulunduran ve Topçu sırtı Mahallesinde ikamet eden 102 yaşındaki Mustafa Boğaz, diğeri ise yine Kuzuluk Orta Mahallesinde oturan ve 92 yaşında olan Ali Keser’di.

Ben bütün insanları severim ama yaşlılara karşı özel bir sevgim ve saygım vardır diyen Kuzuluk Orta Mahalle Muhtarı Murat Çakmakçı, fırsat buldukça yaşları asra dayanan hatta geçen büyüklerimle bir araya gelmek, onların anlattıklarını can kulağı ile dinlemek en büyük hobimdir. Bugünde mahallemizin bir kıraathanesinde baş başa konuşurlarken gördüğüm iki asırlık çınarın aralarına girdim ve onlar anlattı ben dinledim. Bu sohbetten ç ok büyük zevk ve mutluluk aldığımı söylemeliyim. Allah onlara sağlıklı ve uzun ömürler versin,  Allah onları başımızdan ve ailelerinin başından eksik etmesin. Bende böyle dua ediyorum şeklinde açıklamada bulundu.

28 Oca 2020 - 16:14 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.