AS Akyazıspor başkanı basın toplantısı düzenledi

As Akyazıspor’un başkanlığını yürütmekte olan Ahmet Durmuş, yeni sezon öncesi basın toplantısı düzenleyerek önemli açıklamalarda bulundu

d100cc7b9797d0f51f7eca3da0a1d448.jpg
2c4bf011727e96e8ad0acd03d6548f63.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

BAŞKAN DURMUŞ; “ HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMALI”

Geçen sezon yaptığı flaş transferlerle adını duyuran ve önce süper ligde, sonra bölgesel ligde şampiyonluk ve son olarak da 3.ligi hedef olarak belirleyen ancak bu hedeflerinin ilk ayağında takılan As Akyazıspor’un başkanlığını yürütmekte olan Ahmet Durmuş, yeni sezon öncesi basın toplantısı düzenleyerek önemli açıklamalarda bulundu ve As Akyazıspor bütün Akyazı’nın ve Akyazılıların takımıdır. Öyleyse kendisini Akyazılı olarak gören ve ben Akyazılıyım diyen herkesin taşın altına elini sokmaya davet ediyorum dedi.

2019-2020 futbol sezonunun başlamasına ramak kalmasına rağmen henüz tek bir futbolcu ile anlaşma sağlayamadıklarına da dikkat çeken başkan Durmuş, geçen sezon bir önceki Belediye Başkanının bize verdiği maddi destek sözünü üzülerek ifade etmeliyim ki yerine getirmedi. Bundan dolayı futbolculara ödenmesi gereken borçlarımızı sağdan soldan borç para bularak yapmak zorunda kaldık. Geçtiğimiz günlerde yeni Belediye Başkanımızla da bir arkaya geldik. Bu görüşmemizde istediğimiz sonucu alamadık. Bir önceki dönemden kalan borç yükü yeni Başkanında elini kolunu bağlamış durumda. Bu durum Yönetim olarak bizimde elimizi kolumuz bağladı. Bunun böyle sürmesi halinde yaşanabilecek olumsuzlukları düşünmek bile istemiyorum dedi.

OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GİDİLECEK. BASINDA BİZİ DESTEKLEMELİ

Bu durumda Yönetim olarak bizim de yapmamız gereken kulübü olağanüstü kongreye götürmek olacaktır.  Yeni bir yönetim oluşturmak için gayret gösteriyoruz ama yukarıda da belirttiğim gibi kimse elini taşın altına koymak istemiyor. Buda işimizi zorlaştırıyor diyen As Akyazıspor başkanı Ahmet Durmuş, Akyazı’da yerel basının çok güçlü olduğunu belirterek, böyle zamanlarda basın da devreye girmeli ve bizi desteklemelidir. Buruda asıl olan As Akyazıspor’dur. As Akyazıspor’un menfaatleri ne ise o yapılmalıdır. Burada şahsımıza bir şey istemiyoruz. İsteğimiz el birliği ile As Akyazıspor’umuzu belirlediğimiz hedefe ulaştırmaktır dedi.

İLÇE SPOR MÜDÜRÜ ALTUN’DA KONUŞTU

Düzenlenen basın toplantısına İlçe Spor Müdürü Adem Altun’da katıldı. Altun konuşmasında Akyazı’nın amatör sporun her dalında güçlü olduğuna dikkat çekti ve Akyazılı olarak bizler o gücü kullanamazsak başkaları katıldığımız bütün yarışmalarda elimizde bulunan başarıları elimizden alırlar dedi ve As Akyazıspor başta olmak üzere amatör sporun tüm dallarına destek verilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Düzenlenen basın toplantısına şu anda görevde olan bazı yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

15 Ağu 2019 - 13:41 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

sercan - Bir dedikodu var ilçede..

Murat Yıldırım ile anlaşılacak diye..

Böyle bir tercih Akyazı spor camiasını derinden yaralar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 13:41