Ankara Demirspor maçı sonrasında konuşuluyor

Sakaryaspor'un Ankara Demirspor ile 0-0 berabare kaldığı maçın son dakikalarında tribünlerde yeşil siyahlı oyunculara ve teknik heyete tepki vardı...

sak-005.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Şampiyonluk yolunda yara alan Sakaryaspor'da hesaplar simdi Play Off'a dönerken, yeşil siyahlı ekibimizin  Ankara Deplasmanında grupta sondan 4ncü olan Ankara Demirspor maçının son dakikalarında maça gelen 150 kadar taraftar , yeşil siyahlı ekibimizin beklenen golü gelmeyince takım oyuncuları ve Teknik Direktör  İsmail Ertekin'e tepki gösterdiler.
 spor264.com'un haberine göre; Maçın son anlarında Sakaryapor'da 3 puan getirecek gol gelmeyince taraftarlar oyuncular ve teknik heyet aleyhine sloganlar attılar.. Sloganları  Tribün Lideri Murat Ercan müdahale ederek engelledi
 Ancak maç sonrası taraftarlar arasında Sakaryasporlu futbolcular ve Teknik Direktör İsmail Ertekin arasında huzursuzluk olduğu konuşulmaya başlandı.
  Özellikle rakip ekip Ankara Demirspor Teknik Heyeti maç sonrasında Adapazarı'ndan gelen gazetecilere   yeşil siyahlı ekipte  kişişel yetenekleriyle oyunun seyrini değiştirecek isimler olduğunu belirterek ' Sakaryaspor'da bir şeylerin eksik gittiği gerçek.. Sahada bu kendini gösteriyor. Yetenekleriyle skoru değiştirecek isimler var. Ancak sahada yoklar.. Br sıkıntı olduğu gerçek. Teknik Heyet ile futbolcular arasında kopukluk var' yorumunu yaptılar..

24 Mar 2019 - 00:51 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.