Ana Sınıflarında Saç Bakımı ve Bölüm Tanıtımı Yapıldı

Mehmet Kaya İlkokulu ana sınıfı öğrencilerine , mesleklerin tanıtımı kapsamında saç bakımı ve bölüm tanıtımı yapıldı.

Akyazı Mesleki Eğitim Merkezi  güzellik ve saç bakımı hizmetleri alanı öğretmeni Melis Kodalak ve öğrencileri Mehmet Kaya İlkokulu ana sınıfı öğrencilerine , mesleklerin tanıtımı kapsamında saç bakımı ve bölüm tanıtımı yapıldı.

Akyazı Mesleki Eğitim Merkezi güzellik ve saç bakımı hizmetleri alanı öğretmeni Melis Kodalak; “Faaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Akyazı İlçesindeki diğer ana sınıfı okullarına da ziyarette bulunacağız. Akyazı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Emrah Önal öğretmeni ve öğrencilerine ana sınıflarına yaptıkları destek ve çalışmalardan dolayı teşekkür ederim “dedi.

    

20 Şub 2020 - 15:16 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.