Ali İhsan Yavuz Bakan mı oluyor?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz'u köşesine taşıyan Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, Yavuz'un bakan olabileceği konusunda dedikodulardan bahsetti.

bak-1.jpg
bak-2.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesi bir yılın ardından revizyona hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı yardımcısı sayısı artacak, bakanlık sayısı çoğalacak, Berat Albayrak ve Süleyman Soylu değişecek" gibi bir çok haberin yer aldığı ulusal medya'da bir dedikodu haberide Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz için geldi.

Hürriyet Gazetesi'nde bu gün yayınlanan köşe yazısında Ali İhsan Yavuz'a yer veren Ahmet Hakan; Yavuz'un Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün yerine Adalet Bakanı olacağının dillendirildiğini yazdı.

İşte o yazı;

ABDULHAMİT GÜL’ÜN YERİNE ALİ İHSAN YAVUZ

BİR dedikodu var piyasada dolaşan...

Güya Abdulhamit Gül’ün yerine...

Ali İhsan Yavuz Adalet Bakanı olacakmış.

*

Bu kocaman bir şaka olmalı...

Fakat buna ne kadar gülebiliriz ki?

diye yazan Ahmet Hakan; Ali İhsan Yavuz'un bu göreve getirilmesine sıcak bakmadığı mesajı vermiş oldu.

20 Eyl 2019 - 10:44 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

BirbeyA.tonyaliyavuz - Adaletin olmadigi bir ulkede normaldir boyle birinin adalet bakani olmasi fazla şee yapmamak lazimAdaletsiz adamdandan adalet bakini olursa.akp için birini alır vatandaş.ben şahsen kaç dönemdir oy verdiğim partiye asla ve asla oy vermem verdirmem.ne o millet ile alaymi ediyorsunuz...bu adamıda bakan yaparlarsa eğer tayyip erdoğanın fetoyla mücadelesinin göstermelik olduğunu kesin anlamış olacaz.yav arkadaş bu adamın milletvekili olması bile vatandaşa hakaretir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Eylül 10:44