Ali İhsan Yavuz arabuluculuk sınavını geçemedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili avukat Ali İhsan Yavuz, arabuluculuk sınavına girdi, fakat sınavdan geçer not alamadı.

Adalet Bakanlığı'nın 24 Kasım'da yaptığı arabuluculuk sınavına katılan milletvekilleri arasında 31 Mart seçimlerindeki açıklamalarıyla uzun süre gündemden düşmeyen AK Parti  Genel Başkan Yardımcısı ve   Sakarya Milletvekili avukat Ali İhsan Yavuz da yer aldı. Yavuz'un arabuluculuk sınavından geçer not alamadığı öğrenildi.

Yavuz'un da sınav sonucuna itiraz hakkı olduğu belirtilirken, itiraz edecek adayların ilgili banka hesabına 40 TL yatırdıktan sonra itiraz dilekçeleriyle birlikte gerekli belgeleri Adalet Bakanlığı Arabulucu Daire Başkanlığı'na yollamaları gerekiyor.

10 Ara 2019 - 23:09 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

kodAkyazı lıVatandaş KemalHakki söyler - KENDİSİ FORMAİLTEDEN GEÇMEMİŞTİR. O ZATEN ARABULUCU 31 MART SEÇİMLERİNDE GÖRDÜK. ARAYI BULDUBu sinavda hiç bir şey olmadiysa .kesinlikle bir şeyler olmuştur..sinav iptal olmaliNe olduğunu bilmiyorum ama kesin birşeyler oldu diye itiraz edip sınavı kazanırsa şaşırmam.Geçemez di zaten .ne biliyorki cahil cuhalanin birisidir.torpil yaptiramamiş mi.yandaşlarini torpil le imam öğretmen yapan kişidir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 23:09