Alaağaç Taraklıda gol oldu yağdı 2-7

Sakarya 1. Amatör A gurubunde Akyazı temsilcisi Alaağaç Spor Deplasmanda Bora 4,Zafer 2. Ve Enes’in golleriyle Spor’u 7-2 gibi farklı bir skorla mağlup ederek liderlik koltuğunu kaptırmadı.

Sakarya 1 Amatör A gurubu lideri Alaağaç Spor deplasmanda Taraklı spor ile Taraklı Sentetik stadında karşı karşıya geldi.

İlk yarını başlarında oyuna iyi başlayan Taraklı Spor ilk 20 dakikada girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadı.

İlk 20 dakikanın sonrasında Alaağaç Spor toparlanarak ataklar geliştirmeye başladı.30 dakikada Zafer Alaağaç Spor’u 1-0 öne geçiren golü attı. Golden 2 dakika sonra Bora takımımın 2 gölünü Taraklı ağlarına gönderdi. 34 Dakikada Alağaç Spor penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu Zafer ağlara göndererek Alaağaç Spor’u 3-0 öne geçirdi.

Penaltı sonrası Alaağaç Sporlu Zafer ile Taraklı Spor’lu Muhammet Aras arasında geçen tartışma uzayınca maçın hakemi her iki oyuncuya da sarı gösterdi. Muhammet Aras’ın itirazlara devam etmesi sonrasında maçın hakemi Muhammet Aras’ı 2 sırıdan Kırmızı kartla cezalandırarak oyun dışına gönderdi. İlk yarı Alağaç Spor’un 3-0 üstünlüğü ile kapandı.

2.Yarıda Alaağaç Spor’lu Bora 55,69 ve4 75 dakikalarda kendisini 4.üncü takımının ise altıncı gollerini attarak durumu 6-0 yaptı.

Bu gollerden sonra78 dakikada Taraklı Spor Beytullahın ayağında penaltı kaçırdı.Penatı sonrası canlanan Taraklı Spor 80 dakikada Soner ve 82 dakikasa Fatih’in ayağından takımının 2.inci golünü buldu.Golün hemen ardında Enes Alaağaç Spor’un son golünü kaydetti.Maç Traklı Spor 2 Alaağaç Spor 7 olarak sona erdi.

Maçın son dakikalarında çapraz bağlarından sakatlanan Taraklı Spor’un genç oyuncusu Emre Ambulansla Hastaneye kaldırıldı.

Saha Taraklı sentetik

Saat 14.00

Hakemler: Murat Baş*** Ferdi Öz*** Fatih Çuhadar***

Goller Dk.30 , 34 Pen.Zafer.Dk.32, 55, 69, 75 Bora,Dk.88 Enes Alaağaç Spor.Dk.80 Soner ve Dk 82 Fatih Taraklı Spor.

Kırmızı Kart Dk.43 Muhammet Aras Taraklı Spor

Taraklı Spor

Ömer Faruk** Ömer Ş** Muhammet Aras**( dk.43 Kırmızı Kart)Barış** Beytullah*** Furkan** Emre**Fatih**Yunus**(Hamza**) Soner**

Ant:Turgay Özen

Alaağaç Spor

Şener*** Adem**Yavuz***(Berke**)Fırat*** Enes***Zafer*** (Murat Can**)Onur***Furkan***(Osman)Sadullah***Oktay***(Yusuf**) Bora****

Ant: Mustafa Deemir

03 Kas 2019 - 19:17 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.