Alaağaç Spor Taraklı Galibiyetini yemekle kutladı

Pazar günü Taraklı Spor’u farklı mağlup eden Alaağaç Spor Taraklı Sofrasında galibiyeti yemekte kutladı.

Pazar günü Taraklı Deplasmanına giden Alaağaç Spor Taraklı Spor’u 7-2 gibi farklı bir skorla yenerek liderliğini korudu.

Alaağaç Spor idarecileri ve Futbolcuları maç sonrası Taraklı Sofrasında meşhur Kuru fasulyeci Hacı usta’nın mekânında verilen yemekle galibiyeti kutladılar.

Yemek sonrası konuşan Alaağaç Spor başkanı Aydın Birincioğlu Alaağaç Spor olarak centilmenlik her zaman skordan önce geldi gelecek. Bu centilmence müsabakalardan sonra galibiyette olunca dahada güzel oluyor Taraklı galibiyeti nedeniyle Futbolcularımı ve kendi araçlarıyla kilometrelerce yol kat ederek maça gelen Alaağaç Spor taraftarlarına, bizlere burada ev sahipliği yapan Taraklılara teşekkür ediyorum dedi.

04 Kas 2019 - 11:55 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.