Alaağaç Spor son engeli ’de aştı. O Artık Şampiyon gibi

Alaağaç Spor en yakın rakibi olan Hızıetepe Özen Spor’u kendi saha ve seyircisi önünde Sadullah’ın 90+ 2 attığı golle 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa çok yaklaştı

Sakarya 1.Amatör ligi A gurubu lideri Alaağaç Spor en yakın rakibi olan Hızıetepe Özen Spor’u kendi saha ve seyircisi önünde Sadullah’ın 90+ 2 attığı golle 1-0 mağlup etti. Maç sonu çıkan olaylarda Hızırtepe Özen Spor’lu 4 oyuncu Kırmızı kart gördü.

İlk yerine başa baş geçen mücadelede 0-0 biterken 2.yarıda Alaağaç üstün oyunuyla birçok gol pozisyonundan yararlanamadı. Alaağaç Spor’lu Sadullah 90+2 de attığı golle takımını öne geçirirken maçında skorunu belirledi.

Maçın orta hakemi Murat Bay bitiş düdüğünü çalar çalmaz etrafını saran Hızırtepe Özen Sporlu Futbolcuların sözlü ve fiili saldırılarına maruz kaldı.

Maçın hakemi Murat Bay Hızırtepe Özen Spor’dan kaleci Burak Akçay’ın yanı sıra H.İbrahim Yondemir, Ahmet Geyik ve Adnan Şen’i kırmızı karla cezalandırdı.

Olaylar soyunma odası önünde de devam etti. Bazı Hızrtepe Özen Spor’lu Futbolcular maçın hakemleri ve Alaağaç Spor’lu Futbolculara sözlü sataşmada bulunsa da  Jandarma ekipleri olaya müdahale ederek daha fazla büyümesini engellediler.

Alaağaç Spor ise en yakın rakibi olan Hızırtepe Özen Spor’u da yenerek puan farkını 8’e çıkararak şampiyonluk yolunda büyük mesafe kat etti.

Alaağaç Spor 1 Hızırtepe Özen Spor 0

Saha: Kuzuluk

Saat 13.30

Hakemler: Murat Bay*** Basri Batmaz*** Mutlu Uyar ***

Kırmızı Kartlar: Burak Akçay, H. İbrahim Yondemir, Ahmet Geyik ve Adnan Şen Hızırtepe Özen Spor

Gol 90+2 Sadullah Alaağaç Spor

Alaağaç Spor

Şener*** Enes A***, Tunahan*** (Furkan Ö.***)Zafer*** Yavuz*** Fırat*** Adem*** (Enes K***)Furkan*** (Berkay***)Sadullah**** Oktay*** Onur***

Ant: Mustafa Demir

Hızırtepe

Berat*** Diyar**(Übeyde**) Eray** Murat** Ahmet** İsmail** Adnan** (Bilal**) Yusuf** Murat** İbrahim** Aziz**

Ant: Bilal Akçay

22 Şub 2020 - 17:04 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Hüseyin KARAOĞLUAdem GÜNER - takıma ve adem hocaya başarılarhay maşaallah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 17:04