Akyazılılar Kan bağışını sürdürüyor

Kızılay Sakarya Şubesi yetkililerinin bizim gözdemiz dediği Akyazılıların kan bağışları sürüyor. Haftanın belirli günlerinde Akyazı’ya gelen Kızılay ekibine her gelişlerinde Akyazı’da eğitim ve öğretimlerini sürdürmekte olan bir okulun görevlendirdiği öğr

Kızılay’a bu kez ev sahipliği yapan ve onlara destek veren okul Akyazı Konuralp Anadolu Lisesi oldu. Öğrenciler de ellerinde el ilanları olduğu halde çarşı içinde ve caddelerde dolaşarak Akyazılıları kan bağışı yapmaya davet ettiler.

Çalışmalarında başarılı da olan Konuralp Anadolu Lisesi öğrencileri daha önce ev sahipliği yapan okullardan aşağı kalmadıklarını topladıkları kan ünitesi rakamından da öğrenmiş oldular ve kan bağışının sona ermesinin ardından da mutlu bir şekilde okullarına geri döndüler.

13 Ara 2019 - 16:24 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.