Akyazılı Polis Müdürü Bitlis’te destan yazıyor

Akyazılı Bitlis Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar Uyuşturucu ve Terör baronlarının korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

15 Temmuz kalkışmasında Ankara’da görevli iken Fetö Terör Örgütüne ağır darbeler vuran Akyazılı Polis şefi Yaman Ağırlar daha sonra Bitlis İl Emniyet Müdürlüğüne atanmıştı.

Yaman Ağırlan Bitlis’te Uyuşturucu ve Terör baronlarının korkulu rüyası oldu. Yaman Ağırlar’ın başında bulunduğu ekipler 13 Şubat’ta yaptıkları operasyonla piyasa değeri yaklaşık 41 Milyon lira olan 92 kilo uyuşturucu ele geçirdiler.

Yaman Ağırlara bağlı ekipleri son aylarda yaptığı operasyonlarla PKK terör örgütüne de önemli darbeler vurarak başına önemli miktarda ödül konan Teröristleri de yakalamışlardı.

Yaman Ağırlar’ın 2017 yılında vefat eden babası Selami Ağırlar’da Kars. Artvin. Bilecik il Emniyet müdürlüğü görevlerinde bulunmuştu.

18 Şub 2020 - 14:40 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Ayhan UstabaşGurtçiyavuzDERTLİ.................adalıEray ÇolajAli Özer - Rahmetli Selami amca Artvin de Emniyet Müdürü iken aldığı başarı belgelerin bana gösterirken nasıl mutlu olmuştu,oradan başka yere atanırken de her kesimden (partiden) insan vedaya geldiğini ,çalıştığı süre içinde sorun yaşamadığını söylemişti.Çok şeyler konuştuk.Dut zamanıydı,kendi elleriyle toplamak istemişti.ALLAH CC yolunu açık etsin Bir Akyazılı olarak gurur duydum.fetoya bulaşıp ilerleyen vatan haini şerefsizlerden değildi,bileğinin hakkıyla hakettiği yerlere geldi allah yolunu açık etsinallah yar ve yardımcın olsun allah zeval vermesinallah yardım etsin hepsinegörevini her şeyin üstünde tutan,MİLLET in polisi olan kardeşime gorevinde başarılar dilerim.Adı gibi kendisi de Yamandır. 15 temmuz darbe girişiminde Ankara Emniyet Müdür Yardımcısıydı, evinden çıkıp Emniyet Müdürlüğü binasını canı pahasına savunan ve korumasını şehit veren bir abimizdir. Akyazımızın değerlerindendir. Allah yar ve yardımcısı olsun.

Yanıtla . 3Beğen . 0Beğenme 18 Şubat 14:40