Akyazı MYO’da söz sırası mezunlarda

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Akyazı Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölümü düzenlediği seminer ile öğrencilerini sektör temsilcileri ile buluşturdu.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Akyazı MYO Muhasebe Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Hasan Demir, yaptıkları programlarla öğrencileri bilgilendirerek geleceğe hazırladıklarını ifade ederek, yönetim, öğretim kadrosu ve öğrencileri, Akyazı MYO mezunları ve sektör temsilcileri ile bir araya getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

'Söz Sırası Mezunlarımızın' semineri kapsamında bölüm eski mezunlarından Engin Şahin "Muhasebe Mesleğine Uzanan Yol: Engeller, İmkânlar, Fırsatlar" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Şahin sunumunda kendi hayatından ve yaşadığı tecrübelerden örneklerle öğrencilere mali müşavirlik süreci hakkında bilgiler vererek, önerilerde bulundu.

Sancar’dan Ücretsiz Eğitim Sözü

Seminerin ikinci kısmında muhasebe eğitimi ve mali müşavirlik sınavlarına hazırlık konusunda ünlenen ve kurduğu uzaktan eğitim platformu ile önemli bir kitleye ulaşan Fuat Sancar söz aldı. Sancar, “Muhasebede Gelecek Vizyonu” başlıklı bir sunum yaparak, kendisinin de bir meslek yüksekokulundan mezun olduğunu ve öğrencilerin kendilerine güvenmeleri gerektiğini söyledi. Sancar, mesleğin gelecekteki gidişatı hakkında da bilgiler vererek, Akyazı MYO öğrencilerine uzaktan eğitim hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabilecekleri sözünü verdi.

31 Eki 2019 - 17:30 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.