Akyazı MYO’da şampiyon belli oldu

SUBÜ Akyazı Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilerin daha kaliteli vakit geçirmeleri için düzenlenen futbol turnuvası final maçı ile sona erdi. 9 takımın katıldığı turnuvayı Makine Bölümü şampiyon olarak tamamladı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Akyazı MYO’nun düzenlediği futbol turnuvası final maçı ile sona erdi. Çekişmeli geçen grup müsabakalarının bitiminden sonra finalde karşılaşan Makine ve Muhasebe bölümleri arasında oynanan karşılaşmayı Makine bölümü 2-1 kazanarak şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Şampiyon Takıma Kupasını Aydın Şenol Verdi

Şampiyon takımın kupasını Akyazı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aydın Şenol verdi. Şenol, tüm ekibe, öğrencilere ve organizasyon komitesine de teşekkür etti.

Turnuva Organizasyon Başkanı Akyazı MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sezgin Bıçak, kazasız belasız turnuvayı bitirdikleri için tüm ekibe ve futbolculara teşekkür etti. Bıçak, hakem olarak destek veren öğrenci Berat İnekçioğlu’na ayrıca teşekkür belgesi ve plaket takdim ederek teşekkürlerini bildirdi.

Öğrenciler Elbab’da şehit düşen Akyazı Meslek Yüksekokulu Muhasebe bölümü mezunu Kerem Çalışkancı ve ‘Barış Pınarı Harekâtı’nda görev yapan askerlerimizi de unutmadılar. Turnuvanın şampiyonu olan Makine bölümü attığı gol sonrası taraftarları ile beraber asker selamı verdi.

08 Kas 2019 - 18:15 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.