Akyazı MYO’da Engelliler günü kutlandı

3 Aralık Dünya Engelleler günü Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesine bağlı Akyazı Meslek Yüksek Okulunda da kutlandı.

Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Aydın Şenol, Müdür yardımcıları ve Öğretim görevlilerin ev sahipliği yaptığı etkinliğe Belediye Başkanı Bilal Soykan, Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Gürel, Jandarma Komutanı Binbaşı Hamit Gencay Taşdemir, Emniyet Müdürlüğü adına Komiser İsak Göz, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Karahasan, engelli öğrenciler ile yakınları katıldı.

Düzenlenen farkındalık etkinliği ev sahibi olan MYO İdaresinin hazırladığı pasta engelli öğrenciler tarafından kesilmesiyle başladı. Daha sonra etkinliğe katılan protokol ile engelli öğrenciler karşılıklı olarak sohbet etti ve engelli öğrenciler Belediye Başkanına sorunlarını iletti ve çözümü konusunda kendisinden söz aldı.

Daha sonra protokol ve engelli öğrenciler Meslek Yüksek Okulunun bahçesine çıktı ve Belediye Başkanı Bilal Soykan ile Okul Müdürü Dr. Aydın Şenol mesaj verme adına tekerlekli sandalyeye binerek bahçe içinde tur attı ve düzenlenen etkinlik dilek tutularak havaya balon uçurulması ile son buldu.

04 Ara 2019 - 13:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Birbey - Oyle okulun bahçesinde gezmekle olmuyor sayin başkan cesaretiniz varsa kaldirimlarda gitmeye çalişinda ozaman helal olsun diyeyim size birak tekerlekli sandalyeyi birakin bebek arabasini valizle bile gidilmiyor kaldirimlarda boş reklam yapip durmayin yani

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Aralık 13:12