Akyazı MYO’da Bahar Dönemi İlk Derslerle Başladı

SUBÜ’ye bağlı Akyazı MYO Bahar Yarıyılı ilk ders etkinlikleriyle başladı. Dönemin ilk derslerinde alanında önde gelen isimler ve sektör temsilcileri fakülte ve meslek yüksekokullarında öğrencilerle bir araya geldi.

akyazi-myo-2.jpg
m-027.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ‘nde (SUBÜ) 2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi Bahar Yarıyılı fakülte ve meslek yüksekokullarında gerçekleştirilen ilk ders etkinlikleriyle başladı. Dönemin ilk derslerinde alanında önde gelen isimler ve sektör temsilcileri öğrencilerle buluştu.

Dijitalleşen iş dünyasında insan kaynakları yönetimi

Akyazı Meslek Yüksekokulu’nda ilk ders etkinliği daha önce çeşitli kurumlarda İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev yapan Erol Koç ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde mimar olarak görev yapan Sinan Gül’ün katılımlarıyla gerçekleştirildi. Eğitimde gelişen teknoloji ile birlikte farklı noktalara gelen kurumlardaki insan kaynakları yönetimi ve kent estetiği ile farklı mimari uygulamalar üzerine bilgiler paylaşan katılımcılara etkinlik sonunda Akyazı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Aydın Şenol ve Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Hasan Ali Özdemir tarafından teşekkür belgesi takdim etti.

04 Şub 2020 - 17:31 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.