Akyazı MYO Erasmus Yetki Belgesini Aldı

SUBÜ Erasmus Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Engin Can Akyazı MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Aydın Şenol “Erasmus Yetki Belgesi”ni teslim etti.

a98b6e21-fcd9-4c1e-9429-e27f350551af.jpg
97e473bb-08c0-40f5-96a2-01e64234d3ff.jpg
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Erasmus Koordinatörlüğü tarafından Akyazı MYO’da bilgilendirme eğitimi verildi. Yurtdışında eğitim ve staj yapma imkânları ile Erasmus ve Mevlana projeleri hakkında bilgi veren Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Engin Can ve Erasmus Birim Sorumlusu  Alper Karataş, öğrencilerin merak ettiği soruları da cevapladı.

Etkinlikte Engin Can, Akyazı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aydın Şenol’a  “Erasmus Yetki Belgesi”ni de teslim etti. Akyazı MYO’daki eğitime yoğun ilginin proje yazımlarında olmasını temenni eden Dr. Öğretim Üyesi Can, öğrencilere her konuda destek olacaklarını ifade etti.

25 Eki 2019 - 17:47 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

derya - çok güzel olmuş bu program. hayırlı olur inşallah. akyazı açısından da çok güzel bir gelişme.tebrik ederim emeği olanları

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ekim 17:47