Akyazı Müftülüğünden Afrin’e Yardım TIR’ı

Akyazı Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Akyazı Şubesi tarafından toplanan 1200 çuval un hazırlanan iki tırla birlikte dualar eşliğinde Afrin’e doğru yola çıkarıldı.

9e08e89f50940cab2f16b247696df173.jpg
69a0871406bd28c1672e1521801fd2cc.jpg
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Yardım TIR’ın Afrin’e doğru yola çıkarılmadan önce Cuma namazı çıkışı Gazi Süleyman Paşa Cami önünden mini bir dua töreni düzenlendi. İlçe Müftüsü İzzet Şener, yaptıkları ç ağrıya uyarak Afrin için istenen yardım talebini çevirmeyen ve bin 200 çuval un toplanmasına destek veren Akyazılılara teşekkür etti ve bu tür insani yardımların önümüzdeki günlerde de dev am edeceğini söyledi. Müftü Şener bu konuşmasının ardından dua yaptırdı ve duadan sonra da hazırlanan TIR’lar Afrin’e gitmek üzere 4 Müftülük Personeli ile birlikte yola çıkarıldı.

Düzenlenen mini törene Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’da katıldı.

10 May 2019 - 15:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

BirbeyKemal Furuncu İnci Spor Giyim Adına - Kac defa gittim kaymakamliga 9 aydir işsizim kirami odeyemez faturalarimi yatiramaz oldum diye 9 aylik yavruma bir parca birsey alamadim daha zeytinle sahur yapiyorum ve siz akyazinin degerli buyukleri size hakkimi helal etmiyorum afrine kadar kendi komşunuzu araştirin reklam için degil allah için birşeyler yapinYolunuz Açık Olsun.Emeği Geçen Bütün Akyazı Halkına Sonsuz Teşekkür Ediyorum.Allah Katına Kat Verecektir Bu Mübarek Ramazan Ayında..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mayıs 15:42