Akyazı M Y O'Dda Muhasebe seminerine davet

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Akyazı Meslek Yüksek Okulu Muhasebe ve Vergi uygulamaları Bölümü Muhasebe konulu seminer yapılacak.

myo-muduru-dr.-aydin-senol-001.jpg
mmm.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

30 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 13.00 de başlayacak olan seminer Akyazı Meslek Yüksek Okulunun 210 No.lu salonunda yapılacak.

Seminerde Muhasebe ve Vergi Bölümü başkanı Öğretim Üyesi Dr. H. Demir’in açış ve sunuş konuşmasının ardından “Söz sırası mezunlarımızda” bölümünde Engin Şahin, “Muhasebede Gelecek Vizyonu” bölümünde Özet Akademi Yayıncılık Danışmanlık Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Ltd. Şti. yetkilisi Fuat Sancar konuşacak. Düzenlenen seminer saat 15.00 de toplu fotoğraf çektirilmesi ile son bulacak.

Akyazı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğretim Görevlisi Dr. Aydın Şenol, Okullarında yapılacak olan seminere katılım çağrısı yaptı.

28 Eki 2019 - 16:55 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.