Akyazı belediyesinden atık getirme merkezi

Akyazı Belediyesi ve Belediye Başkanı Bilal Soykan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da istekleri arasında olan “Atık Getirme Merkezi” ni kurarak bir ilke daha imzasını atmış oldu.

ce71270b43716b4e1811797b62a66cd2.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

“Akyazı’mı seviyorum ve çevreye duyarlıyım” sloganı ile çarşı içine kurduğu “Atım Getirme Merkezi” nde tekstil atıkları, Plastik-Metal atıkları, Kağıt-Karton atıkları, Bitkisel Atık Yağ, Atık Elektrik ve Elektronik Eşyalar ve Cam atıkları şeklinde bölümleri bulunuyor.

Belediye yetkilileri kurulan atık getirme merkezi sayesinde çevrenin çevreyi kirletecek olan maddelerden arındırılacağını, getirilen atıkların ayırımı yapılmak suretiyle de doğanın ve yine çevrenin korunacağını belirterek bu projemizin mutlak surette başarıya ulaşması gerekiyor ve başarıyı yakalamak içinde Akyazı hemşehrilerimizin bizi desteklemesini bekliyoruz dediler.

Akyazı Belediyesi kurduğu atık getirme merkezi ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde merkezin kurulduğu yerde mini bir tören yapacağı, kurulan merkezle ilgili olarak basına ve Akyazılıları bilgi verileceği de öğrenildi.  

16 Ağu 2019 - 18:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

vatandaşAYSELakyazıBELEDİYE İŞİ GÖNÜL İŞİYAŞARzehraVatandasAdnGaripVatandaşKemalyorgun yorumcu - PİL ATIK KUTUSUDA OLMALIATIKLARIN FİNANSAL DEĞERİ OLURSA DAHA ETKİLİ OLUR... BU KADAR GÜZEL BİR DOĞA KORUMAK ADINA FİNANS SAĞLASANIZ DAHA MANTIKLI OLUR.. AKYAZI HALKI ADINAçevre adına güzel bir çalışma. ama yeri uygun değil. bunları yol üzerine bir kaç noktaya koymak gerekli.AKYAZININ ÖNDE GELEN GAZETECİ BÜYÜKLERİM. ALIN SİZE ULUSAL BASINA HABER YAPACAĞINIZ HABER.ŞOK ŞOK ŞOK. ŞEHRİN GÖBEĞİNE DEV ÇÖP KUTUSU . YORUMLARDAN ANLAŞILACAĞI GİBİ VATANDAŞ MEMNUN DEĞİL .....LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYIN.BU ZIMBIRTI GÖZ ÖNÜNDEN UZAK BİR YERE KONULSAYDI BELEDİYE ÇALIŞMIYOR OLACAKTI. BUNUN ADI ÇÖP KUTUSU DEĞİLMİ?... KALDIRIN ŞU PİSLİĞİ ÇARŞININ MERKEZİNDENbu gibi şeyler olması gerkenler zaten, gösterir gibi çarşının göbeğine koymaya gerek yok,kokudan başka bir şey olmayacak çünkü hiçbir insan elinde çöpüyle çarşı içine girmez. içinde az çöp var diye düzenli alınmayacak. Akyazııı lütfen olumlu hareket edelim artık.Kiymetini biliriz belkide atilmamasi gereken seyleri atmayizNe güzel yere koymuşlar.afferim...Sayın başkanın işgaliye cezası sadece esnafami kesiliyor sizin koydugunuz konteynır işgal etmiyor mu allah rızası için adalet göstermelik işler yapmayın he bende akp den başka partiye oy aymadimmZamanı geçmiş ilaçların da toplanmasını gerekiyor.arkadaş, iyide, merkezin nerde olduğu belirtilmemiş, bu nasıl haber?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 18:14