Akyazı Belediyesinde görev değişikliği Zabıta Müdürlüğüne Saka geliyor

Şu an itibarıyla Spor İşleri Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Hasan Saka 17 Haziran 2019 Pazartesi gününden itibaren görevine Zabıta Müdürü olarak devam edeceği öğrenildi..

23d3dc4861812761c3ceb4bbe091a849.jpg
7db81c5945847665afb9b9fab59a5821.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

14 Haziran 2019 Cuma itibarıyla kullanmadığı iki aylık senelik iznini kullanmak üzere görevinden ayrılan Zabıta Müdürü Emrullah Demirci izin dönüşü emekliye ayrılacağı için bu göreve Hasan Saka’nın getirileceği ve Saka’nın da yeni görevine 17 Haziran pazartesi günü başlayacağı edinilen bilgiler arasında yer aldı.

14 Haz 2019 - 18:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

hüseyın özpamukFadıl arıkkarıncaErdal ÖzsarCengizhanAnlayana - karınca sen emrullah beyı ne kadar tanıyosun bu goreve recep yıldırım zamanndan berı yapıyor kactane baskan degıstı onlar bılmıyorlardı bu işi bilmedıgını senmı bılıyosun tanımadan yanlış konuşmalar kirletmeler yapmayalım adam gibi adamdır akyazımiza verdıgı hizmetlerden dolayı allah razı olsunYorumunuz: Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Değerli arkadaşımıza yeni görevinde başarılar dilerim.inşallah hayırlı olur.gideni zaten aramayız işinin ehlidegildi.Bence yanlış olmuş. Hasan Saka eğitimi ve birikimi ile imar iskan müdürlüğüne yakışırdı. Sanki bu görev geri hizmet gibi olmuş. Hayırlısı olsun. Yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. Erdal ÖzsarEditör:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.Saka adam gibi adamdır. Soykan iyi Bi değişiklik yapmış tebrikler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Haziran 18:48