Akyazı Ak Parti’den İrfan Kardeş’e tam kadro ziyaret

Ak Parti Akyazı ilçe teşkilatı ve Belediye başkan ve meclis üyeleri Basın Yayın Daire başkanı İrfan Kardeş’i tam kadro ziyaret ettiler.

fb_img_1573220340196.jpg
fb_img_1573220344857.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Uzun yıllar Akyazı belediye özel kalem ve basın müdürlüğü görevlerini yürüten Ekrem Yüce’nin Büyükşehir belediye başkanı seçilmesinden sonra Büyükşehir belediyesi Basın Yayın Daire başkanlığı görevine getirilen İrfan Kardeş’in önemli misafirleri vardı.

Ak Parti Akyazı ilçe başkanı Mesut Ekrem, Akyazı belediye başkanı Bilal Soykan teşkilat yöneticileri, Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri Büyükşehir belediyesine giderek Basın Yayın Daire başkanı İrfan Kardeş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Büyükşehir belediye daire başkanı İrfan Kardeş yepılan ziyaretten memnun olduğunu belirtirken Ak Parti Akyazı ilçe başkanı Mesut Ekrem Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanlığı görevine getirilen Hemşerimiz İrfan Kardeş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Misafirperverliği ve ilgisi için kendisine teşekkür ediyoruz. Allah muvaffak etsin, güzel ve hayırlı işler yapmayı nasip etsin dedi.

08 Kas 2019 - 17:44 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

akyazıAkyazı lı - akp olumsuz ilk seçimde gidecek ah mhp ah niye aday yapmadınHepiniz resimde iyi çıkmişsiniz.zaten 5 seneyi resim çektirmekle algi operasyonu ile tamamlarsiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Kasım 17:44