AK Parti'den seçim öncesi sürpriz Sakarya ziyareti

AK Parti Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın dün sürpriz bir şekilde Sakarya'ya geldiği öğrenildi.

Medyabar.com editörlerinin edindiği bilgiye göre; Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Sakarya'ya gelen AK Parti Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı sessiz sedasız bir dizi temaslarda bulundu.

Yazıcı'nın sürpriz ziyareti sonrasında kimlerle görüştüğü merak edildi.

 

İddialara göre Hayati Yazıcı'nın bazı dost ziyaretleri yapmasının ardından kentle ilgili gelişmeler hakkında bilgiler aldığı, yerel seçimler öncesinde bir dizi fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

Yazıcı'nın aynı gün kentten ayrıldığı öğrenilirken, kimlerle görüştüğü ve görüşmenin detayları sır olarak kaldı.

Yazıcı'nın kentten ayrıldıktan sonra Sakarya'ya geldiğini öğrenen AK Parti teşkilat mensupları ve bazı belediye başkanlarının büyük merak duyduğu ve geliş nedeni üzerine araştırma yaptığı da gelen bilgiler arasında..

21 Eyl 2018 - 10:49 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.