Ak Parti’de Bayramlaşma

Ak Parti Akyazı İlçe teşkilatı bayramlaştı programa katılan Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek Akyazılılardan İstanbul için oy istedi.

89fa5a72736d2647666072dcb6043b8f.jpg
e9c5870a3e81cfd89a5c8ddc0c74bf58.jpg
+10
Haber albümü için resme tıklayın

Ak Parti ramazan bayramı bayramlaşmasını bayramın ilk günü parti binasında yaptı. Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek’in de katıldığı bayramlaşmada İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve yönetimi ev sahipliği yaparken, bayramlaşmaya AK Parti İl Başkan yardımcısı Fikret Kesim, Belediye Başkanı Bilal Soykan, Belediye Başkan yardımcıları Mehmet Çakmak ve Mehmet Öztürk, İlçe eski başkanları Osman Karaoğlan, Nail Kahveci ve Fevzi Bora, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, Mahalle Muhtarları, AK Partinin Mahalle temsilcileri katıldı.

İlçe başkanı Ekrem birlik beraberlik mesajı verdi

Kürsüye ilk olarak İlçe başkanı Mesut Ekrem geldi. Ekrem konuşmasında Partilerinin Akyazı’da elde ettiği başarının çok çalışmaktan, birlikten ve beraber olmaktan geçtiğini söyledi ve biz görevimizi yaptık şimdi görev bize hizmet etmeye geldi dedi.

Başkan Soykan Akyazı’ya minnet borcumuzu hizmet yaparak ödeyeceğiz

Belediye Başkanı Bilal Soykan’da konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı ve elde edilen başarının tesadüfü olmadığının altını çizdi ve bu başarıyı bizlere yaşatan hemşehrilerimize borcumuzu onlara hizmet yaparak ödeyeceğiz dedi.

İl Başkan yardımcısı Fikret Kesimde konuşmasında diğer konuşmacılar gibi birlik vurgusu yaptı ve Başkan Yunus Tever’in Akyazılılara selam gönderdiğini söyledi.

Bayramlaşma programına katılan Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek’de konuşmasına AK Partinin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sizlere selamlarını ve mektuplarını gönderdi diyerek başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hazırlatılan ve kendisi tarafından da imzalanan mektuplar ve imzalı bir resmi İlçe Başkanı Mesut Ekrem’e verdi.

Atabek İstanbul için oy istedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatına gönderdiği mektubun aynısının Akyazılı Muhtarlar içinde gönderdiğini belirtti ve o mektuplmarı da Muhtarlara verilmek üzere İlçe Başkanı Mesut Ekrem’e teslim etti.

Teslim işleminden sonra konuşan Milletvekili Atabek, 31 Mart ve daha önceki seçimlerde elde ettiği oy oranı başarısı için Akyazılılara teşekkür etti ve siz değerli Akyazılılargörevinizi fazlasıyla yerine getirdiniz şimdi sıra bizde. Bizde size borcumuzu sizlere hizmet yaparak ödeyeceğiz dedi.

Çiğdem Erdoğan Atabek konuşmasının son bölümünü İstanbul seçimine ayırdı. İstanbul seçiminin çok çok önemli olduğunun altını çizen Atabek, Akyazılıların İstanbul’da çok sayıda akrabası, dostu ve arkadaşı vardır. Sizlerden ricam İstanbul’da yaşayan ve yapılacak olan seçimde oy kullanacak olan hemşerilerinize ulaşın ve bizim için oy isteyin dedi.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından partiye olan sevgisi ve özellikle de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan aşırı sevgisinden ötürü Kuzuluk Mahallesinde ikamet etmekte olan Daum sendrom hastası Osman Bahadır’a İlçe teşkilatı tarafından hazırlanan sembolik plaketi Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek verdi. Program bayramlaşmayla son buldu.

04 Haz 2019 - 17:38 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

MİSAFİR - ŞU PARTİ VEYA BAZI YERLERLE İŞÇE DANIŞMA OLSUN BAYRAMLAŞMALAR OLSUN BU NEDİR ADAMLARIN ÖN SIRALARI BIRAKMAZLAR BAK ÖNDE OTURANLARI NE SIFAT LAN OTURURLAR HALEN ANLAMIŞ DEĞİLİM BIRAK KARDEŞİM ORADA PARTİ YÖNETİCİLERİ MECLİS ÜYELERİ VAR NE DİR ADAM BİR SEFER BİR YERE ADAY OLUYOR ÖN KOLTUKLARDAN KALKMAZ OLDULAR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Haziran 17:38