AK Parti İlçe başkanı Talip Boğaz’dan yeni yıl mesajı

2019 yılında; Türkiye ve dünyada, barışın, kardeşliğin ve huzurun hüküm sürmesini diliyoruz.

2018 yılında Hükümetimiz, her türlü sıkıntılı sürece rağmen kardeşlikten asla taviz vermeyerek, birliği ve beraberliği bozmak isteyenlerin, milletin ve ülke üzerinde çeşitli hesaplar yapanların oyunlarını bozarak güveni ve huzuru sağlayarak  dosta güven düşmana korku vermiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyib Erdoğan önderliğinde, Coğrafyamızda bulunan sıkıntılardan faydalanarak yeni bir tehlikeli oluşumlara ve terör unsurlarına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da asla geçit verilmeyecektir.

Yeni açıklanan ve açıklanacak olan ekonomik müjde paketleriyle halkımızın yavaş yavaş bu süreçten kurtulup yeniden refah seviyesinin artacağına inancımız tamdır. 

Bizler Akyazı İlçe Teşkilatı olarak artık Mart ayında yapılacak olan Yerel seçimlerle alakalı olarak tüm enerjimizi belirlenecek belediye başkan adayımız adına sarf edeceğimizi buradan bildirmiş bildiriyoruz.

Ak parti Akyazı Teşkilat mensupları olarak sizlerin iyi ve kötü gününüzde daima yanında olduk bundan sonra da hep olacağız inşallah.

Bu vesile ile sizlerin yeni yılınızı tebrik eder sağlık ve mutluluk dolu bir yıl geçirmenizi temenni ederiz...

Talip Boğaz AK parti Akyazı İlçe Başkan Vekili

01 Oca 2019 - 12:11 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

sakaryalıAkyazılı - akyazıl youmu yapana bir çift sözüm var bir derdinizmi olduda yapılmadı yoksa mühalif kanattan çamur yapma derdimi kardeşim bu boş safsatayı bırak talip boğaz adam gibi adamdırben hiç kötü günde yanımda olduğunuzu hatırlamıyorum. tebrik mesajı yayınlarken lütfen yaptıklarınızı yazın yapmadıklarınızı değil!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Ocak 12:11