Ağrı Polikliniğinde Başarılı Bir Yıl

Akyazı Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan Ağrı Tedavi Merkezi’yle pek çok hasta ağrılarından kurtuluyor.

Akyazı Devlet Hastanesi, uyguladıkları özel ameliyatların yanı sıra, kısa süre önce açılan Palyatif Bakım Merkezi gibi yeni birimleri faaliyete geçirerek, hizmet kapsamını artırmasıyla da dikkat çekiyor. 1 yıl önce hizmete başlayan Ağrı Tedavi Merkeziyle hastaları ağrılarından kurtaran hastane, özellikle kanser ve bel, boyun fıtığı nedeniyle ciddi ağrılar yaşayan hastalara umut oluyor.

Ağrı Tedavi Merkezi bünyesinde bir poliklinik ve 8 yataklı ağrı servisi ile hizmet verdiklerini dile getiren Başhekim Dr.Yavuz Tepeçınar, gerektiğinde ameliyathane ortamında skopi eşliğinde girişimsel ağrı tedavisi yöntemlerini de uyguladıklarını ifade etti. Tepeçınar, ”Her hasta için kişiye özel seçilmiş yöntemler kullanılmaktadır ve girişimsel ağrı işlemleri sayesinde, ağrı hastalar için çile olmaktan çıkmıştır. Ağrısız bir yaşam hastalarımızın hayat kalitesini arttırıyor. Açılan ağrı tedavi merkezine genellikle kanser hastaları ile bel ve boyun fıtığı nedeniyle ciddi ağrıları olan hastalarımız müracaat etmektedir.” Diye konuştu.

Başhekim Tepeçınar, hizmete açılan Ağrı Tedavi Kliniğinde yıl boyunca 4728 hastaya bakıldığı ve 528 hastaya ameliyathane ortamında girişimsel ağrı tedavisi uygulandığını da sözlerine ekleyerek; kliniğin açılışının 1.yıl dönümünde başta Uzm.Dr.Tolga ERGÖNENÇ olmak üzere klinikte görevli tüm çalışanlara başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Başhekim Tepeçınar,  kliniğin 1.açılış yıl dönümünde kaydedilen başarıyı personelle birlikte kutladı.

09 Mar 2016 - 15:46 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.