Acil Servis yenilendi

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, Akyazı Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde yapılan yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Hastane Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar tarafından karşılanan Öğütlü, acil serviste yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Acil servisin yıpranan zemin döşemesinin daha hijyenik şartlarda hizmet vermek amacıyla tamamen yenilendiğini dile getiren Başhekim Tepeçınar, acil servisin duvardan tavana kadar fayans kaplandığını kaydetti.

Serviste yönlendirme sağlayan yer çizgilerinin ve bekleme alanındaki koltukların da yenilendiğini belirten Tepeçınar, aydınlatma lambalarının daha tasarruflu ve kullanışlı olan led lambalarla değiştirildiğini söyledi.

Hijyen ve vatandaşın kullanımı açısından çalışmaların olumlu olduğunu dile getiren İl Sağlık Müdürü Öğütlü, acil serviste hizmet veren hekim ve personelli çalışma alanlarında ziyaret etti.

13 Ara 2019 - 14:27 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Adnan bicakmehmetDenkgeldiYORGUN - Sahlik calisanlarina şiddete hayır ammmma hiçbiri burnundan kıl aldırmıyor hakaret asalama hor gormee. Bunlar ne olacakhocam iyi güzelde acil koridorundaki fayanslar mübarek kayak pisti gibi çok kayganUltrason doktoru aciliyeti varken bu tarz çalışmalar çpk önemli gelmiyor bana , , ultrason randevusu için ayrı randevu alıyosun , tabi o zamana kadar kim öleee kim kala..taşları duvarları yenilemekle olmuyor daha çok doktor getirin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 14:27