Acı detay! O kaza da bir aile parçalandı

Karasu Yolu Yuvalıdere Mevkiinde meydana gelen kaza da 2 kişi hayatını kaybetmiş 3 kişi de ağır yaralanmıştı. Kaza da hayatını kaybeden Kardelen ve Melisa'nın kardeş oldukları öğrenildi.

MEDYABAR.COM-

Adapazarı Karasu Yolu Yuvalıdere mevkiinde dün gece saatlerinde iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi.

Kazada,Karasu istikametinde giderken, Limandere Kavşağında manevra yapan 59 UG*** plakalı otomobilin sürücüsü Yasemin Tekbıyık İstanbul'dan geldiği öğrenilen 34 LC *** plakalı otomobile çarptı.

Feci kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de ağır yaralandı.

Kaza sonrası kahreden detay ise ortaya çıktı.

Kazada hayatını kaybeden 11 yaşında ki Kardelen Şahin ile 7 yaşında ki Melisa Şahin'in kardeş oldukları, sürücü Yasemin Tekbıyık'ın ise Kardelen ve Melisanın anneleri olduğu öğrenildi.

Ayırca kaza da aynı araçta bulunan Barış Demirelli (20) ve Nail Karpuz(16)'un da sürücünün yiğenleri olduğu öğrenildi.

Kazadan önce ailenin Karasu Tepetarla Mahallesi'ne gezmeye gittikleri bilgisine ulaşılırdı.

Kaza da hayatını kaybeden 11 yaşında ki Kardelen'in cenazesi bugün Karasu Yalı Mahallesi Ulu Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından Karasu Yalı Mahallesi merkez mezarlığında toprağa verilecek.

22 Kas 2019 - 12:33 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.