Abdest alırken kalp krizi geçirdi hastanede yaşamını yitirdi

Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden 68 yaşındaki İsmail Soylu evinde abdest alırken bir anda fenalaştı. Kaldırıldığı Akyazı Devlet hastanesinde yaşamını yitirdi.

aa3d2b7c7431e59fe586cd823221a53d.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Edinilen bilgilere Akyazı Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden ve evinde abdest alırken bir anda fenalaşan İsmail Soylu bir anda yere yığıldı. Ailesinin durumu fark etmesi üzerine olay yerine 122 Acil servis ekibi çağrıldı.

Olay yerine gelen Sağlık ekipleri İsmail Soylu’yu Ambulansla birlikte Akyazı Devlet hastanesine kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 68 yaşındaki İsmail Soylu yaşamını yitirdi.

İsmail Soylu’nun kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiği öğrenildi. Soylu’nun cenazesi Cuma günü (yarın) Gazi Süleyman Paşa camiinde kılınacak Cuma ve cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verilecek.

25 Nis 2019 - 14:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Mustafa FURUNCUOĞLUBekir ÖZÇELİK/ Zeytinburnu - iST.metinKemal FuruncuAdem GÜNER - İNNA LİLLAHİ VEİNNA İLEYHİ RACİUN Merhuma cenabı ALLAH'tan rahmet yakınlarına sabırlar niyaz ederim.Allah- u Teala tüpçü hacı abimize, cemaat insanına rahmet ve mağfiret eyleye diye dua ediyor; ailesine, sevenlerine ve cemaat arkadaşlarına sabır ve metanetler diliyor, acılarını paylaşıyorum.Mekan- ı cennet ola inşaallah diyorum. inna lillâhi ve inna ileyhi raciun. Ruhuna 1 fatiha 3 ihlas- ı şerif okumanızı istirham ederim.yaşadığınız gibi ölürsünüz ne mutlu bu amcamızaİsmail Amcamıza Allah'tan Rahmet Ailesine Yakınlarına ve Tüm sevenlerine Başsağlığı Diliyorum.İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN

Rabbim rahmeti ile muamele eylesin.Çok değerli bir büyüğümüzdü.Rabbim cenneti ve cemali ile müşerref eylesin.Amin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Nisan 14:16