23 yaşındaki genç ceviz bahçesinde tabanca ile intihara kalkıştı!

Pamukova da 23 yaşındaki Serdar D. Ceviz bahçesinde silahla intihar girişiminde bulundu. Sol göğsünden ağır yaralanan genç hastanede yaşam savaşı veriyor..

MEDYABAR.COM: -Alınan ilk  bilgilere göre Pamukova Kazimiye  Mahallesi Karandere mevkiinde bir ceviz bahçesinde, psikolojik bunalıma girdiği iddia edilen 23 yaşındaki Serdar D. Saat: 16.00 sıralarında kurusu sıkı silahtan çevirme 9 milimetre çapındaki silahla kendini göğsünden vurdu.

Kendini vurduktan sonra bir süre ceviz bahçesinden dua meydanına yürüyen genci, çevreden silah sesini duyanlar Serdar D’yi elinde silah kanlar içinde yerde yatarken buldular.

Olayın Jandarma ve 112 ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekibi kendini sol göğsünden vuran Serdar D.’yi  Pamukova İlçe hastanesine burada yapılan ilk müdahalenin ardından ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk ettiler.

23 yaşındaki Serdar D’nin hayati tehlikesinin devam ettiği ve ameliyata alındığı bildirilirken, jandarma olayda kullanılan kuru sıkıdan çevirme tabancaya el koyup olayla ilgili soruşturma başlattı

03 Kas 2019 - 00:38 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.