19 Mayıs Akyazı’da çeşitli etkinliklerle kutlandı

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Gençliğine emanet ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Akyazı’da da törenlerle kutlandı.

914ee18f74c4393ffded0b22e323fd3e.jpg
1c798e2dbedf8a76413a28017e4ac1ac.jpg
+23
Haber albümü için resme tıklayın

19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yıl dönümü dolayısı  ile Akyazı’daki  ilk tören   Atatürk Anıtı önünde  gerçekleşti. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının söylenmesi ile başlayan tören İlçe Spor Müdürü Adem Altun’un anıta çelenk koymasıyla devam etti.

Konuşların yapıldığı tören kısa sürerken 19 Mayıs etkinlikleri ilçe merkezi çarşı içerisinde devam etti.  Güreş, Jimnastik, Kick Boks, Karate ve tekvando takımları hazırladıkları gösterileri sergilediler.

Büyük alkış alan gösteri ilerleyen saatlerde son buldu. Törene Akyazı Kaymakamı Yakup Güney, belediye başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, İlçe Jandarma komutanı Binbaşı Hamit Gencay Taşdemir, İlçe spor müdürü Adem Altun, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretim görevlileri, Oda başkanları, Siyasi Parti İlçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hacı İbarhim Aydın

20 May 2019 - 10:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

YAŞAR FAZLIOĞLUGÖNÜL DOSTU - SENİ SEVİYORUZ GÖNÜL DOSTU19 MAYIS ETKİNLİKLERİNİN NASIL YAPILDIĞINI VE SATADYUMLARIN NASIL DOLUP TAŞTIĞINI YAKIN TARİHE KADAR BENİM KADAR HERKESTE BİLİR..BUNLARI BİZE ETKİNLİK DİYE KİMSE YUTTURMASIN...YAPILANLARA DİYECEK BİŞEY YOK SÖZÜM YAPILMAYAN KISMINA VE YAPTIRMAYANLARA...BU MİLLETİM MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİYLE FAZLA UĞRAŞMAYIN SAYIN YETKİLİLER SONRA AH VAH PARA ETMEZ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mayıs 10:49