Zihni Açba'dan 'metal yorgunluğu' göndermesi

MHP Milletvekili Zihni Açba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AKP teşkilatları için yaptığı 'metal yorgunluğu' benzetmesi üzerinden eleştirilerde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Zihni Açba'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde: 

"Bir siyasi parti liderinin, ülkesine Cumhurbaşkanı olma isteğini anlayabiliyorum. Onun bu isteğini körükleyecek çok değişik çok karmaşık etkenler de olabilir.

Ülkesine hizmet aşkı, dünyalık hırsı, makam ve mevki ihtirası, hatta geçmişinde yaşamış olabileceği bir takım acı hadiseler dolayısıyla oluşmuş bir aşağılık kompleksi veya bireysel kin ve nefret duygusu bile, onun bu isteğinin makul gerekçesi sayılabilir.

Ancak; bir Cumhurbaşkanı'nın, siyasi parti liderliğine heveslenerek soyunmasını, bunu gerçekleştirmek için kurucusu olduğu siyasi partiye bir yıl içerisinde ikinci defa olağanüstü kongre yaptırmasını ve kendini genel başkan seçtirmesini, hiç bir anlamlı ve geçerli gerekçeye oturtamıyorum.

Dahası; genel başkanı seçildiği partisinin ilk gurup toplantısında kürsüye çıkarak yapmayı hedefledikleri ilk işin, partinin teşkilât bünyesinde gördüğü kendi tabiriyle "metal yorgunluğu" nun giderilmesi için gereken her şeyi yapacaklarını ifade etmesi, bana göre akıl alır gibi değil.

Keşke AKP teşkilatlarındaki metal yorgunluğundan önce, başında bulunduğu türkiye cumhuriyeti devletinin neredeyse bütün kurumlarını sarmış olan "metal çürümüşlüğü"nün farkına varsaydı AKP'nin yeni genel başkanı...

03 Haz 2017 - 12:27 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

AKYAZILI GÜZEL İNSAN.O YILDIZ... - Sizin mecliste verdiğiniz oylarla birlikte, artık bahçeli ve ekibi tarih oldu. Size, bu bahçeli ve yönetimi olduğu müddetçe kimse oy vermeyecek. Dünyada partisi tarafından sevilmeyen tek lider bahçeli. MHp seçmeni koyun mu ki evet diyecekti. vekillden seçmen daha önde.YORGUN OLURMU ADAMLAR ZAFER SARHOSU SU AN 12 BIN FITTE UCUYOLAR AMA ALLAHINDA BIR HESABININ OLDUGUNU HESAPLASINLAR HER CIKISIN BIR INISI OLACAK ELBETsayın vekilim mecliste evet oyu verirken düşüncektiniz bunları . evet verdiğininz kesin olmasada mhp nin içinden çıkan hayır sayısı ortada o kişilerde belli zaten . şimdi evet dediğiniz için vatandaşın size olan tepkisini böyle eleştirilerle ortadan kaldıramazsınız en azından benim için böyle . bu hataya bir daha düşüp size veya mhp ye asla oy vermem . benim kendi beynim yokmuydu ben kendim düşünemiyomuydum direk gidip akp ye oy vermeyi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Haziran 12:27