Zihni Açba: Akp Oy Kaybedecek

MHP Milletvekili Zihni Açba, “AKP ülke genelinde yüzde 4-5 oranında oy kaybedecek.

MHP Milletvekili Zihni Açba, “AKP ülke genelinde yüzde 4-5 oranında oy kaybedecek. Sakarya’da ise daha ciddi bir kayıp yaşanacak” dedi.

CİDDİ KAYIP
MHP Milletvekili Zihni Açba, 1 Kasım seçimleriyle ilgili konuştu. Seçim çalışmalarının il genelinde yoğun bir tempoda devam ettiğini dile getiren Açba, AKP’nin 1 Kasım’da umduğunu bulamayacağını söyledi.  Açba, “AKP’nin ülke genelinde yüzde 4-5 oranında oy kaybedeceğini düşünüyorum. Sakarya’da ise daha ciddi bir kayıp yaşanacak” şeklinde konuştu.

AKP’NİN LİSTESİ
7 Haziran seçimlerinin ardından ortaya çıkan tablonun AKP’ye ülke genelinde oldukça büyük bir zarar verdiğini söyleyen Açba, “AKP, kan kaybı yaşayacak. Sakarya’da daha önce üç dönem milletvekilliği görevinde bulunanların, bu dönemde önceliği Sakarya olmayanların, hizmet noktasında daha önce denenmelerine şehre gerekli katkıda bulunmayanların tekrar aday gösterilmeleri bunun en büyük sebebi olacaktır” ifadelerini kullandı.

12 Eki 2015 - 13:38 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Mustafa Sayılıs.kutluİbofatihAk partiBİR DOSTMİSAFİRAkyazı nın geleceğini düşününmusa nalbantömürahmetakyazılıAbdullah - Mhp belkide son 30 yılının en başarılı dönemini yaşıyor bana göre ..Herşeye hayır demedi ,açlıma hayır dedi,yolsuzluğa hayır dedi ...Niye bu kadar zoruna gidiyor milletimizin yolsuzluk ile mücadele?bu akyazı da oy almak için hasan hoca gibi söveceksin sora tulum çıkar. Akyazılı kendine sövene oy verirŞaşıran ve uymusuz şiddet içeren bir hayal görmüş ZİHNİ AÇBAvay arkadaş.. bunların nasl sağcı ve milliyetçi anlamıyorum.. senin tek rakibin akp mi.. sen önce hdp nin aldığı oylar geç, ve hatta ilk önce kolkola gezdiğiniz chp ile bir yarışa geç.. sen merak etme sayın açba.. biz akp yi her halükarda gene 1. parti yaparıs. sen o boş aklını yorma bu işlere.. sizler hdp millet verkili hasip kaplanın dediği gibi dik durmaya devam edin.. ilk seçimdeki sloganı da değişin.. bizimle yürü değil.. bizimle dur türkiye yapın.Avucunu yalarsıınMHP BİR ÖNCEKİ SEÇİMDE ALDIĞI OYU HEM AKYAZIDA HEMDE TÜRKİYE GENELİNDE KORUYAMIYACAK AK PARTİ OYLARINI ARTTIRACAK GÖRÜNEN KÖY KULAVUZ İSTEMEZ FAKAT MHP NİN AKYAZILI VEKİLİNİN ALDIĞI OY ORANI AKYAZIDA YÜZDE 17 BU BÜYÜK BİR UTANÇDIR ZİHNİ AÇBA İÇİN BIRAKSIN HAYAL GÖRMEYİ GERÇEKLERE BAKSINZİHNİ ACBA HAYAL GÖRÜYOR GALİBAAkp bana gorede oy kaybedecek bakın Ali İNCİ gibi bi şahsiyeti aday göstermediler 3 donem vekillik yapan şahışlar akyazıya ne getirisi oldu kocaman bir hiç artık kendi geçmişini düşünmüyorsan çocuğunun geçmişini düşün ona göre at oyunu onlarda biliyor ne yaparsak yapalım Akyazı daki insanlar bizi oy atıyor hiç birşey yapmasakta olur hesabı ...Editör:aynı İP den farklı isim ve aynı habere birden çok yorum yaptığınız tespit edildiğinden yorumlarınız yayınlanmamıştırbence tam tersi olacak yüzde 4-5 oy artacak mhp bitdi bahcelinin herşeye hayırı oy kaybı olarak geri dönecek mhpartık türkiyenin 4 partisi bunu tartışmaya bile sunmam 19 gün kaldı bekleyelim görelimmaddi bir şey ortaya koyup sakın iddiasına girme benden söylemesibence de...siz bırakın AKP yi hdp yi geçmeye çalışın, demek ki bu ülkede size inanan insan sayısı terörist sayısından az

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ekim 13:38