Zeki Toçoğlu İle Devam Kararı

Ak Parti'de kesinleşen Büyükşehir Belediye Başkanları arasında Zeki Toçoğlu'nu da yazdılar

haber7.com'un özel haberine göre;
2014 yılında yapılacak yerel seçimler öncesi AK Parti'de bazı büyükşehirlerin adayları da belli olmaya başladı. İstanbul'da Kadir Topbaş, Ankara'da Melih Gökçek, Şanlıurfa'da Ahmet Eşref Fakıbaba, Konya'da Tahir Akyürek, Manisa'da Hüseyin Tanrıverdi, Erzurum'da eski Bakan Recep Akdağ ve Ordu'da Enver Yılmaz'ın adaylığı aşağı yukarı kesinleşirken Sakarya, Kocaeli, Antalya, Balıkesir, Gaziantep ve Mersin büyükşehir belediye başkanlığına kimin aday olacağı da belli oldu. Aldığımız bilgilere göre, adaylığı kesinleşen isimlerin birbirini arayarak tebrik ettiği belirtildi. Adayların isimleri resmi olarak önümüzdeki günlerde açıklanacak.

SAKARYA'DA TOÇOĞLU; KOCAELİ'NDE KARAOSMANOĞLU
AK Parti, Sakarya'da başarılı projelere imza atan mevcut başkan Zeki Toçoğlu ile devam karar alırken, Kocaeli'nde ise İbrahim Karaosmanoğlu aday gösterecek.

19 Kas 2013 - 13:05 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.