Zam Yapın Kardeşim.A.T. Yazıyor

Artık su ve elektriğe zam yapılmayacak.Zam da yok dalga geçende yok.Ama ben, zam yapılsın istiyorum.Neden mi?

ZAM YAPIN KARDEŞİM Artık su ve elektriğe zam yapılmayacak.Zam da yok dalga geçende yok.Ama ben, zam yapılsın istiyorum.Neden mi? Çünkü aydan aya artan su-elektirik gibi faturaların ve evin giderlerinin bir yere bağlanmaması insanları çıldırtıyor. Yoksa evin beyi, faturayı görüp bir ay öncesiyle karşılaştırdığında suçu müsrif karısına atıyor.Başlıyor kavga.Hanım efendinin bir suçu yok ki.O zavallı kadın dikkat etmiş ama anlatamıyor ki derdini oda bilmiyor… Nerede yanlış yaptıda bu ayın faturası yüksek geldi! Faturada zam yok belki ama akla hayle gelmeyecek ek ücretler var.Elektirik faturalarında 9 kaleme çıkmış durumda bu ücretler. Şimdi su faturalarına KANAL KULLANIM ÜCRETİ adı altında değişken bir ek ücret geldi.Hala araştırmakatayım… Bu neyin ücreti ve neden değişken.1 ila 15 lira arasında ek ücret ödüyoruz, artık...Acaba hangi kanal baz alınıyor.Bileniniz varsa açıklasın lütfen… Diğer bir ücret olan KATIK ATIK YÖNETİM ÜCRETİ nin ne olduğunu yeni bulmuşken.Yeni bir sorunla karşı kaşıyayız beyler… Zam yok ya.. Vatandaşta siyasilerde psikolojik olarak rahat.Diyemiyoruz ki adamlara; Zam yaptınız,halimiz perişan… Bir perişanlık var ama ortada zam yok.Zam yapılmasını arar olacağımız hiç aklımıza gelirmiydi. O yüzden Belediye Başkanımızı da fazla eleştirmekten kaçınıyorum.Zam gibi onuda ararmıyız diye düşünüyorum. Ve Diyorum ki; Yağcılar caddesinde 35 metrelik taş döşeme işini Tam 35 günde bitiren belediyemiz, sadece yol yapmadı.Gelecek on yıllar için mesaj verdi.Elbette yollarımız yapılacak. Otuz beş yıl sürsede yapılacak.Ümidimizi kaybettimiyor bizlere … Psikoloji önemli yani ; Heryerde ‘'YOL ÇALIŞMASI VAR'' yazan seyyar tabelaları görüyoruz.Gerçi tabelanın civarında çalışan kimse yok ama psikolojik olarak rahatlıyoruz. Ben de müsadenizle sayın belediye başkanımıza sizin adınıza plaket vereceğim.Plaket demişken belediyemizin yıl boyu birbirlerine verdikleri plaketlerin ücretleriyle kaç Km. yol yapılabileceğini biliyormusunuz.Neyse rotamızdan sapmayalım. Yani ben, Belediye Başkanımızı fazla eleştirmekten kaçınıyorum, derken yanlış anlaşılmasın.Yoksa sözümü esirgemem, hatır gönül aramam.Yanlız korkuyorum .Korkumun sebebi şu; Yeni belediye başkan aday adaylarımızın isimlerini duydukça kafama Yıldırım düşecek gibi hissediyorum. Sonra mumla ararız, Yaşar beyi diye düşünüyorum.Toz moz yutulur, idare ederiz ,alışkınız bizde… Paratönersiz Yıldırımlara yaklanmak var ya ALLAH muhafaza….

26 Nis 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.