Zabıtadan Akyazı’da Sıkı Denetim

Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ve Akyazı Toplum Sağlığı müdürlüğünden görevli bir memur ile Lokanta ve Döner Salonu işletmecilerini denetimde bulundu.

Akyazı’nın merkezinde bulunan Lokanta ve Döner Salonu işletmecilerine denetimde bulunan ekipler; İş yerlerinin ruhsat denetimleri, çalışanların hijyen belgelerinin kontrolü, sigara içilmemesi gereken yerlerin kontrolü, genel sağlık kontrolleri gibi denetimler yapılarak iş yerlerine gerekli bilgiler verildi.

Vatandaşların temiz gıdalar tüketmeleri ve sürekli sağlıklı kalmaları için mücadele veren Akyazı Belediyesi Zabıta Ekipleri iş yerlerindeki denetimlerde ayrıca şu hususlara dikkat etti. İş elbiseleri, yemeklerin yapıldığı mutfaklardaki havalandırma koşulları, gıdaların bekletildiği dolaplar, tuvaletlerin temizliği, aspiratörlerin içine biriken pisliklerin temizlenmesi gibi birçok denetimi yapan ekipler; denetimleri başarı ile geçen yerlere teşekkür ettiler. Denetimde eksikleri olan iş yerlerine ise eksiklerini gidermeleri için süre verilip gerekli tutanaklar tutuldu.

19 Oca 2017 - 17:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

ytkngrss - akyazının fırınlarını kontrol edin hamur yogurureken sigara içiliyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 17:43