YUSUF ZİYA ARPACIK AKYAZADA SEMİNER VERDİ

Tarihçi Yazar Yusuf Ziya Arpacık Çarşamba günü akşamı saat 18.00 de Akyazı Ülkü Ocaklarında seminer verdi.

YUSUF ZİYA ARPACIK AKYAZADA SEMİNER VERDİ Tarihçi Yazar Yusuf Ziya Arpacık Çarşamba günü akşamı saat 18.00 de Akyazı Ülkü Ocaklarında seminer verdi. Arpacık genç ülkücülere Sokak hareketlerinden uzak durmalarını tek dertlerinin okumak olması gerektiğini gelişen olaylara karşı uyanık olmalarını söyledi. Arpacık ülkemizde bir çok oyun senaryoları gündemde uyanık olun oyuna gelmeyin.Bizim Sokakta değil Okluda en başarılı öğrenciler arasında olmamız gerekir dedi. Yusuf Ziya Arpacık Dünya güreş şampiyonu Kel Aliço dan örnek verdi. Arpacık Kel Aliço sol eli sakatken final güreşine çıktı sakat olmasına rağmen rakibini tuş etti. sonuca kendide inanamadı hocasına sordu nasıl oldu hocam sakat halimde rakibimi kolayca yendim dedi. Hocası Kel Aliço ya Çok istedin, Üzerine düşeni yaptın gerisi Allaha tevekkülü Allah çok çalışıp isteyene vev inanana verir sen bu nedenle kazandın dedi. Siz genç ülkücüler çok çalışacaksınız ne istediğini bileceksiniz uyanık olacaksınız inanacaksınız geresi Allaha havale edeceksiniz Allah sizinle çok çalışan çok isteyen ve inananın yanındadır dedi. Yusuf Ziya Arpacık son günlerde sözüm ona eski ülkücü adını alıp televizyonlara çıkan her sözünün başında kendilerini cezaevinde çile çekmiş ülkücü olarak tanıtanları ben çok iyi tanıyorum onlar ülkücü değil hapishanede çile çeken Ülkücülere meydancılık yapıyorlardı yani Ülkücü değil has bel kader Ceza evine düşmüş yeni has bel kader Ülkücülerin koğuşuna düşmüş burada meydancılık yani mahkûmlara hizmet eden işçi idiler Şimdi AKP nin borazancılığını yapmak için Ülkücü ve Cezaevi kelimelerini konuşuyorlar dedi. Arpacık Mavi Marmara gemisi saldırısına da değindi Arpacık Mavi Marmara gemisine saldıran İsrail'i Bebek katili unvanı almış ülke olarak bütün Dünya tanıyor. bu olayı bizlerde lanetledik fakat burada sorulması gereken bir soru var Bu gemide hayatını kaybeden Küçük Furkan'a hepimiz üzüldük Gariban Furkan Mavi Marmara gemisinde ölüme giderken ülkeyi yönetenlerin Furkanları başka bir gemiyle Amerika'ya gidiyordu. Garip Furkan gemiyle ölüme zengin Furkan gemi ile Amerika'ya tatile bunu sorgulamak lazım dedi. Yusuf Ziya Arpacık Seminer Sonrası MHP ilçe başkanı Ahmet Birinci'nin daveti üzerine Karadeniz Balıkçısında Akşam yemeğine katıldı. Yemeğe Tarihci Yazar Yusuf Ziya Arpacık,MHP Bayrampaşa ilçe başkanı Ali Ulus,Bayrampaşa eski Ülkü Ocakları başkanı Ahmet Yılmaz Ayvacı,Akyazı ilçe başkanı Ahmet Birinci, Akyazı Ülkü Ocakları başkanı Soyhan Sofuoğlu, yazar Zihni Acba ve partililer katıldılar.

03 Şub 2011 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.