Yunus Bilgin futbol turnuvası düzenlendi

Taşburun gençleri gençlik faaliyetlerine devam ediyor.

1c3aaa7f978841774b2becd508b61170.jpg
9760dd1194b2f098ce34e377f2ac82f0.jpg
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı Taşburun mahallesinin gençleri birlikten kuvvet doğar şiarıyla hareket ederek mahalle gençlerini bir araya getirmek, gençleri güzele ve doğruya sevk etmek, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına çalışmalarına hız kesmeden devam etmekte.

Aynı zaman da 30 Ağustos 2018 tarihinde vefat eden Akyazı avcılar, doğa ve gençlik spor kulübü derneği başkanı Yunus Bilgin’in adını yaşatmak adına futbol turnuvası düzendi. Hem gençlerin bir araya gelmesini sağlayan hem de gençlere her anlamda sahip çıkan ve örnek olan Yunus Bilgin Taşburun gençleri tarafından unutulmadı.

Taşburun Gençlik Kulübü gençleri “Rahmetli ağabeyimizin, başkanımızın izinden gideceğiz. Doğruluktan ayrılmayacağız. Ardında bıraktığı değerlere, verdiği emeklere, emanetlerine sahip çıkacağız. Adını yaşatmanın mücadelesini var oldukça sürdüreceğiz.” dedi.

Gençlere olan desteğini her fırsatta gösteren Yunus Bilgin iş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu 30 Ağustos’ta rahmetli olmuştu.

07 Kas 2018 - 10:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.