Yerel Gazetelerde Bugün...

Bugün 3 Kasım Salı. İlimiz genelinde yayın yapan yerel gazeteler bu manşetlerle çıktı.

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

 

"AK PARTİLİLER SEÇİM ZAFERİNİ KUTLADI"


Sakarya'da yüzde67,2 oy alarak 5 milletvekili çıkartmayı başaran Ak Parti'de yüzler gülüyor. Sakarya'da bayraklarını alan Ak Partililer geceboyuncazaferlerini kutladı. Ak Parti Sakarya İl Başkanlığı önünde de sevinç gösterileri vardı.

 

ADAPOSTASI

 

"İL BAŞKANLARI VE MUHALEFET SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ"


1 Kasım seçimlerinin yankısı sürüyor. Sakarya'da üç seçmenden ikisinin oyunu alan Ak Parti sonucu 'İstikrar kazandı' şeklindeyorumlarken, seçimde en büyük oy kaybı yaşayan MHP, iktidarın korku salarak algı yaptığını ve seçmeni etkilediğini belirtirken CHP sonucu 'sürpriz' olarak yorumladı.

 

BİZİM SAKARYA

 

'HİZMETLER ARTACAK'

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu "şeçimden alnımızın akıyla çıktık. Sakarya bize bir kez daha güvendi. Sorumluluğumuz arttı. İşimizi yapacağız. Hizmetlerimiz ve tempomuz artacak" dedi.

 

SAKARYA HALK

 

İŞ DÜNYASI SONUÇTAN MEMNUN


1 Kasım seçimlerinden çıkan sonuç iş dünyasını dasevindirdi. SATSO Başkanı MahmutKösemusul, "Vizyon kazandıran yapının yola devametmesi iş dünyası için önemli" derken TÜMSİAD Başkanı Murat Kesik ise, "Hamdolsun bu sabaha Türk insanı daha huzurla uyandı" dedi.

 

YENİGÜN

 

"AKP REKORA KOŞTU"


Ak Parti, 7 Haziran seçimlerine oranla, 1 Kasım'da oylarını büyük bir oranda arttırarak yenidentek başına iktidara gelirken, Sakarya dahil 16 ilde ise artan oylarıyla da rekora koştu.

 

YENİHABER

 

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR


DaireBaşkanlarına, 'Tempoyu artırın' talimatını veren Başkan Toçoğlu,"Sakarya için çalışacağız. Daha yapacak çok işimiz var" şeklinde konuştu.

 

YENİ SAKARYA

 

MHP'DEN 40 BİN OY AK PARTİ'YE!


7 Haziran seçimlerinde 112 Bin 350 (%19.20) oy alan MHP, 1 Kasım seçimlerinde 72 Bin 602(%12.21)'de kaldı. Böylece MHP'nin 39 Bin 748 (%6.99) oyu Ak Parti'ye gitmiş oldu. SP'den 14 Bin 503 (%1.99), HDP'den de 4 Bin 562 oyun Ak Parti'ye gittiği belli oldu.

 

MEDYABAR.COM Editörlerince derlenmiştir... 

03 Kas 2015 - 10:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.