Yeni otoyol için yeni kamulaştırma kararı!

İstanbul'dan başlayarak Akyazı'da sona erecek olan Kuzey Marmara Otoyolu projesi için yeni bir acele kamulaştırma kararı yayımlandı

MEDYABAR.COM - 
İstanbul Silivri'den başlayarak Akyazı'da TEM Otoyoluna bağlanacak olan Kuzey Marmara Otoyolundaki inşaat çalışmaları 7 kısım halinde devam ediyor.

Dev karayolu projesinin Adapazarı gişelerinin yapılacağı Karaman Mahallesindeki üst geçit çalışması bir süredir durmuş halde.

Ancak projeyle ilgili kamulaştırma çalışmaları da devam ediyor.

Resmi Gazetede yayımlanan 188 sayılı Cumhurbaşkanı Kararına göre, karayolunun geçtiği İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'da 'acele kamulaştırma' yapılacak.

Karar göre; 
Serdivan ilçesinde Beşevler, Yazlık

Adapazarı ilçesinde Korucuk, Alandüzü, Karapınar, Kulaksız, Karakamış, Karaman, Tekeler, Dağdibi, Çamyolu, Süleymanbey, Trabzonlar, Kömürlük, Poyrazlar, Çelebiler, Çerçiler, Hacıramazanlar, Budaklar, Abalı

Erenler İlçesinde Küçükesence 

Akyazı İlçesinde Bediltahirbey, Kızılcıkorman, Uzunçınar, Vakıf, Osmanbey, Ramaslı (Topağaç) 

Hendek ilçesinde Ortaköy, Punabey mahallelerinde çeşitli ada ve parsellerde acele kamulaştırma yapılacak.

17 Eki 2018 - 11:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

misafir - heee hee bu millet yollara asfalta ekmek bandırıp yiyecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 11:27