Yeni Başkanı Oya Asan’dan Başkan Akcan’a Ziyaret

Ak parti Akyazı İlçe Kadın kolları yeni başkanı Oya Asan ve ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri Fatma Kuş, Sema Karslı, Nurcan Bağlan, Zeynep Özgöz Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ak Parti’de çeşitli kademelerde görevler alan ve ilk kez geçtiğimiz ay Ak Parti  Yerel yönetimler tarafından Akyazı Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığına atanan Oya Asan yanına yönetim kurulu üyelerini de alarak ilk ziyaretini Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’a gerçekleştirdi. Kadın Kolları Başkanı Oya Asan’ı makamında karşılayan Başkan Akcan yeni görevinde  Asan’a ve ekibine başarılar diledi.

Göreve başlar başlamak Akyazı’da kendisine iletilen istekleri de Başkan Akcan’a ileten Kadın Kolları Başkanı Oya Asan başkan Akcan’dan her türlü faaliyetlerinde Akyazı Belediyesi olarak destek ve taleplerin gerçekleşmesinde yardım sözünü de aldı.  Kadın Kolları Başkanı Oya Asan Kadın Kolları teşkilatı ve mahalle temsilcileri ile birlikte yakın zamanda gerçekleştirmeyi düşündükleri faaliyetler, Organizasyonlar hakkında Başkan Akcan ile karşılıklı fikir alışverişinde de bulundular.

İlçe Kadın Kolları başkanı Oya Asan’ın ve yönetim kurulu üyeleri Fatma Kuş, Sema Karslı, Nurcan Bağlan, Zeynep Özgöz’ün yapmış oldukları nazik ziyaretten dolayı teşekkür eden Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan tekrardan görevlerinde başarılar dileyerek en kısa zamanda iade-i ziyarette bulunacaklarını belirtti.

21 Eki 2016 - 17:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.